Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı İzel'i Görenler Tanıyamadı!

İlgili Postlar

Şarkıcı İzel’i Görenler Tanıyamadı!

90 yıllara damgasını vuran şarkıcı İzel, tam 6 yıl sonra sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanırken City’s Avm’den çıkışta magazinciler tarafından görüntülendi. İzel’i makyajsız görenler gözlerine inanamadı! Detaylar Haberimizde..

Depresyondan çıkan İzel, yaşadıklarını tek tek anlattı!

Şarkıcı İzel’i Görenler Tanıyamadı!

Çok uzun bir zamandır televizyon ve müzikten uzak kalan ünlü şarkıcı İzel, City’s AVM çıkışı magazin mensublarınca görüntülendi. Gazetecilerle kısa bir sohbet eden bir dönemi müziğiyle peşinden koşturan şarkıcı İzel, makyajsız yüzüyle görüntü verirken kendisi ve çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar  yaptı.

İzel: “Sezen Aksu’dan Damar Şarkı Hediye Aldım”

12 şarkıdan oluşan Yeni albümü için ünlü şarkıcı Sezen Aksu dan şarkı hediye aldığını açıklayan İzel, “Altı yıl sonra albüm geliyor, içinde 12 şarkı olacak. Çok sağlam şarkılar var. Sezen Aksu, Çelik, Ercan , Sinan Akçıl ve çok önemli isimler bir araya geldik. Sezen şarkı hediye etti. Çok efkarlı bir şarkı, bayağı bir damar” ifadelerini kullandı.

İzel Çeliköz kimdir?

İzel: “Albüm Yapmak Maddi ve Manevi Anlamda Yorucu”

Bu albümünden sonra single yapacağını açıklayan şarkıcı İzel, “Bir albüm yapmam gerekiyordu. Bundan sonra ‘Yapar mısınız?’ deseniz, yapmam. Bundan sonra single çıkaracağım. Maddi ve manevi anlamda yorucu tabii ki” dedi.

İzel: “Sahte Tıklama Hayatım Boyunca Yapmadım”

Magazin mensublarının son zamanlarda YouTube’daki sahte tıklanma oranlarıyla ilgili yönetliğiyle ilgili soruya, “Ben öyle bir şey yapmayacağım. İnsanlar kendisi yapıyorsa bilmiyorum, ama hayatım boyunca yapmadım. Instagram hesabımdan da belli zaten çok aman aman takipçim yok, satın almıyorum. İnşallah bol bol dinlenir” ifadeleriyle yanıtladı.

izel ile ilgili görsel sonucu

İzel: “Üzüntülü Bir Dönemdi, Geçti”

Basın mensublarının geçtiğimiz dönemler depresyona yakalanmasıyla alakalı sordukları soruya ise; “Birkaç sene depresyona girdim. Kafayı kazımıştım, uzadı çok şükür, öyle üzüntülü bir dönemdi. Moralim yerinde, heyecanlıyım” kelimeleriyle açıklamasını tamamladı.

Ä°lgili resim

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler