Ana SayfaDedikoduReynmen: Kazanıyorum Harcıyorum

İlgili Postlar

Reynmen: Kazanıyorum Harcıyorum

Son dönemlerde Bircan Bali ile yaşadığı tartışmayla gündemden düşmeyen Reynmen dün objektiflere yakalandı. Lüks aracıyla dikkat çeken fenomen Reynmen “Kazanıyorum harcıyorum” dedi. İşte detaylar;

Reynmen İçin 2 Yıl 10 Aya Kadar Hapis İstemi

Esasa ilişkin mütalaaya karşı diyecekleri sorulan müşteki avukatı, mütalaaya katıldıklarını ve sanık Yusuf Aktaş’ın cezalandırılmasını istedi.

Sanık avukatı ise mütalaaya karşı yazılı savunma hazırlamak üzere mahkemeden süre verilmesini talep etti. Mahkeme, sanık avukatının mütalaaya karşı süre talebini kabul ederek duruşmayı erteledi.

Pahalı Yaşam Tarzıyla Gündemde

Paylaştığı videolarla önce YouTube’da geniş bir takipçi kitlesine ulaşan, ardından müzik dünyasına adım atan Reynmen, lüks yaşam tarzıyla sık sık gündeme geliyor.

Son olarak Instagram’da yayınladığı deste deste para ve pahalı saat fotoğrafıyla adından söz ettiren ünlü YouTuber, önceki gün Nişantaşı’nda alışverişte görüntülendi.

Reynmen’ den Hakkı Bulut’a Kalpli Gönderme…

Reynmen: Kazanıyorum Harcıyorum

“Kazanıyorum, harcıyorum. Alışveriş motivasyon oluyor” diyen Reynmen, paylaştığı Patek Philippe saati alıp almadığı sorusuna “Neden olmasın?” diye yanıt verdi.

Reynmen Kimdir?

Modifiyeli lüks aracını City’s AVM’nin valesinden teslim alan şarkıcı, annesi Nesibe Aktaş’ın uğradığı gasp olayıyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı: “Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Beni yoruyor, başkalarını da yormasın.”

Muhabirlerle kısa bir soru cevao yaptıktan sonra aracına binen Reynmen Nişantası sokaklarında kaybolsa da ünlü fenomenin sosyal medya hesabından para destesi paylaşması hayranlarından tepki çekyiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler