Ana SayfaKültür ve SanatMüzikReyhan Cansu'dan yeni şarkı sonrası tatil keyfi

İlgili Postlar

Reyhan Cansu’dan yeni şarkı sonrası tatil keyfi

2015 yılının ardından yeni şarkısı ile müzik piyasasına giriş yapan Reyhan Cansu Kumanda isimli şarkısının çalışmalarını tamamladı.

2015 yılında çıkardığı şarkılarla büyük beğeni toplayan Reyhan Cansu, müzik piyasasında kaldığı yerden devam ediyor. Yeni şarkı çalışması için uzun zamandan beri çalışmalarına devam eden Reyhan Cansu Kumanda adındaki yeni şarkısı ile yine çok iddialı.

Reyhan Cansu kimdir?

Reyhan Cansu Kumanda şarkısı ile beklentileri arttırdı

Seyhan müzik etiketiyle çıkan Kumanda şarkısı ile çıkışını sürdürmek isteyen sanatçı, albüm çalışmaları sonrasında ise yorgun dönemin ardından tatile çıktı. Magazin muhabirlerine yeni şarkısı ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Reyhan Cansu,  “Kumanda isimli eser güzel sanatçının yüzünü güldürdü. Sanatın tesadüflere bırakılamayacağını ifade eden Reyhan Cansu “İşimde çok detaycı ve titiz davranan bir yorumcuyum. Birçok eser arasından seçtiğim Kumanda isimli eserin çabuk kabul görmesi beni ve ekibimi mutlu etti. Yaptığımız işte büyük emek var, elde ettiğimiz başarı çabalarımızın karşılığı” dedi.

“Stresten tatil yapamadım”

Şarkı çalışmaları sırasında yoğun bir çalışma dönemi yaşayan şarkıcı, büyük bir stres yaşadığını fakat şarkının ilgi görmesiyle birlikte rahatladığını söyledi.

15 günlük bir tatil planladığını belirten Cansu, Kuşadası’nda başarının keyfini çıkaracak. Tatil dönüşünde konserlerine başlayacak olan sanatçı, bol bol dinlenerek yeni döneme hazırlanacak.

Dönüşü hızlı bir şekilde sahne çalışmalarına da başlamak istediğini belirten başarılı sanatçı, dans yeteneğiyle birleştirdiği yorumculuğuyla izleyenlere doyumsuz bir seyir keyfi sunmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler