Ana SayfaÜnlülerResul Dindar annesini son yolculuğuna uğurladı! Ünlü şarkıcı ayakta durmakta zorlandı

İlgili Postlar

Resul Dindar annesini son yolculuğuna uğurladı! Ünlü şarkıcı ayakta durmakta zorlandı

Ünlü şarkıcı Resul Dindar, önceki gün kaza geçiren ve dün hayatını kaybeden annesini son yolculuğuna uğurladı. Dinar, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. Dindar ailesini acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Detaylar haberimizde…

Resul Dindar’a acı haber! Kaza geçiren annesi vefat etti!

Resul Dindar’ın acı günü

Karadeniz müziğinin son zamanlardaki en iddialı seslerinden Resul Dindar, önceki gün motosiklet kazası geçirerek hastaneye kaldırılan, ancak yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybeden annesini toprağa verdi. Dinar’ın dün vefat eden annesi Meliha Dindar, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Resul Dindar annesini toprağa verdi

Resul Dindar’ın annesi Meliha Dindar, Artvin’in Hopa ilçesinde bulunan Cumhuriyet Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Anne Meliha Dindar’ın cenazesi, ilçede bulunan aile kabristanlığında defnedildi.

Resul Dindar kimdir?

Dindar ailesinin acı günü

Resul Dindar, annesinin cenaze töreninde en önde saf tutarken, diğer kardeşleri Barış ve Ebru ile birlikte aynı kazadan yaralı olarak kurtulan ve tedavisinin tamamlanmasın ardından taburcu olan baba Osman Dindar taziyeleri kabul etti.

Sevenleri yalnız bırakmadı

Meliha Dindar’ın cenaze törenine, Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, sanatçılar Selçuk Balcı, Birol Toplaoğlu, Hülya Polat, Niyazi Koyuncu, Tanju Topal, Abolas Lermi, Volkan Arslan, Yüksel Baltacı, Gökhan Uzunali, Zeki Uçkan ve Erkan Ketenci gibi isimler katılırken, Dindar ailesinin yakınları, sevenleri ve Artvin halkı katıldı.

Karadeniz’in sesi Resul Dindar’ın acı günü! Anne ve babası trafik kazası geçirdi!

Kaza ne zaman, nerede oldu?

Resul Dindar’ın annesi Meliha Dindar ve babası Osman Dindar, önceki akşam saat 20:00 sularında Arhavi – Hopa karayolunda Arhavi ilçesinden Hopa istikametine doğru ilerliyordu. Direksiyonda olan Osman Dindar, yola düşen kaya parçası nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybetti ve çift yere savruldu. Direksiyonda olan Resul Dindar’ın babası Osman Dindar, hafif yaralı olarak kurtulduğu kazanın ardından kaldırıldığı hastanede tedavisinin tamamlanması ile taburcu edildi. Ancak, anne Meliha Dindar onun kadar şanslı değildi. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Meliha Dindar, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler