Ana SayfaÜnlülerCanlı yayında intihar eden Caner Toygar, intihara nasıl sürüklendi? Evlilik programlarına neden...

İlgili Postlar

Canlı yayında intihar eden Caner Toygar, intihara nasıl sürüklendi? Evlilik programlarına neden katıldı?

Dün canlı yayın yaptığı sırada intihar girişiminde bulunan Caner Toygar, intihar etmeye nasıl sürüklendi? Caner’in canına kıymak istemesinin nedeni ne oldu? Evlilik programları ile hayatımıza giren Caner, neden evlilik programına katıldı? Çocukluk yıllarında nasıl zorluklarla karşılaştı? Ayrıntılar haberimizde…

İntihar eden Caner Toygar, ilk açıklamasını yaptı!

Caner’in intihar girişimi

Caner Toygar, dün sosyal medya hesabından bir canlı yayın başlattı ve hayata veda eden konuşmalar yapmaya başladı. “Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum.” şeklinde konuşan Caner, intihar girişiminde bulunarak herkesi korkuttu. Neyse ki, hemen hastaneye yetiştirildi ve yapılan müdahale ile kurtarıldı.

Caner: Herkesten özür dilerim, üzgünüm

Canına kıymaya çalışan Caner Toygar, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak olaydan dolayı duyduğu üzüntü ve pişmanlığı dile getirdi. Caner, “Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim, tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm.” diye bir açıklama yaptı.

Caner Toygar kimdir?

Caner’i intihara sürükleyen neden neydi?

Peki Caner’in canına kıyabilecek kadar hayat küsmesine neden olan neydi? Esra Erol’un sunduğu bir izdivaç programında tanıştığı Berke Kentli ile evlenen Caner Toygar’ın mutluluğu çok uzun sürmemişti. Berke ve Caner’in evliliği son zamanlarda çıkmaza girmişti. Birbirleri hakkında inanılmaz iddialarda bulunmuşlardı. Caner’in intihar girişiminde son zamanlarda yaşadığı sorunların etkili olduğu iddia ediliyor.

Caner evlilik programına neden katıldı?

Yıllar önce katıldığı evlilik programı ile hayatımıza giren Caner Toygar, evlilik programına katılışını “Annem babamdan ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmişti ve onunla birlikte Almanya’ya gitmek zorunda kaldık. Ben 5. sınıftaydım Almanya’ya gittiğimde ve çok zorlandım. Devamlı Türkiye’ye dönmek istediğimi söylüyordum. Polis ya da savcı olmak gibi hayallerim vardı. 22 yaşına geldiğimde yine Türkiye’ye gelmek için can atıyordum. Sonra “Biz Evleniyoruz” programı Almanya’da da çok izleniyordu. İşin ilginç yanı ben o yaşlarda evlenmeye hazırdım. Annem izlerken katılsam mı diye düşündüm. Programda ev, araba ve iyi bir para ödülü verdiklerini öğrendim İnternet kafeye gittim ve başvuru yaptım. Aynı günde aradılar beni. Ertesi günde hemen ertesi gün görüşmeye gittim. Ve ardından yarışmaya alındım.” şeklinde açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler