Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Reis" filminin Avrupa gösterimi engellendi!

İlgili Postlar

“Reis” filminin Avrupa gösterimi engellendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan Reis filminin Avrupa’da gösterimine engel konuldu. Filmde, Cumhurbaşkanına hayat veren oyuncu Reha Beyoğlu durumu “şer odakları filmden rahatsız” sözleri ile açıkladı. Tüm detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını beyaz perdeye taşıyan Reis filminin Avrupa gösterimi engellendi. Başrol oyuncusu Reha  Beyoğlu, şer odaklarının filmden dahi rahatsız olduklarını ve filmin Avrupa’da gösteriminin engellendiğini açıkladı.

Reis filminin özel gösterimi, Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik ile gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan filmde başrol oynayan oyuncu Reha Beyoğlu, filmi izlemeden önce kısaca filmi izlemeye gelenlere açıklamalarda bulundu ve merakla beklenen Reis filminin Avrupa gösterimine engel konulduğunu açıkladı..

Filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı canlandıran ünlü oyuncu Reha Beyoğlu, “Ben filmde oynadığım için bana bilgisi geliyor. Şer odakları şuan kuduruyor. Avrupa’ya gidemiyoruz, izin verilmiyor. Bir çok Avrupa ülkesi can güvenliğiniz yok diyerek filmi sokmuyorlar. Allah’ın izni ile kıracağız. Cumhurbaşkanımızı siyasi mecrada bir numara yaptık, sanatta da bir numara yapacağız.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler