Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBu Hafta Sonu Vizyonda Ne Var?

İlgili Postlar

Bu Hafta Sonu Vizyonda Ne Var?

Her hafta vizyona farklı filmler giriş yaparken sinema takipçileri de bu yeni filmler ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirebiliyor.

Vizyonda bu hafta sonu itibariyle yine birbirinden iddialı pek çok film bulunuyor.  Haftanın en çok dikkat çeken yapımlarından birisi ise İstanbul Kırmızısı.

İddialı Yapım: İstanbul Kırmızısı

Yerli bir yapım olarak karşımıza çıkan İstanbul Kırmızısı, dram filmi seven kişiler için oldukça ideal durumda. Filmin özellikle başrol oyuncuları dikkat çekiyor. Tuğba Büyüküstün ve Halit Ergenç gibi isimlerin rol aldığı İstanbul Kırmızısı bu haftanın en çok izlenme alacak filmlerinden birisi olarak görüyor.

Bu haftanın dikkat çeken diğer bir filmi ise Logan. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Halbrook ve Stephen Merchant gibi isimlerin başrolde olduğu filmde özellikle yorulmuş ve yaşlanmış Logan’ın hayat hikayesi ekrana getiriliyor. Haftanın korku filminde ise Dehşet Evi filmi ile tanıdığımız Rafa Martinez’in filmi yer alıyor. Gerilim ve korku türündeki film bu ayın en dikkat çeken yapımlarından birisi olmaya aday durumda. Bu hafta sonunu sinema ile geçirmek isteyen kişiler için alternatifler oldukça fazla olurken ön plana çıkması beklenen ilk üç yapım bu şekilde.

Bu hafta yeni vizyona girecek yapımların yanı sıra geçtiğimiz hafta vizyona giren Recep İvedik 5 gibi filmlerin de yine bu haftada en dikkat çeken yapımlar arasında olduğunu söylemek gerekiyor. Vizyona girdiği ilk günden itibaren yüksek izlenme oranları alan film, bu hafta sonu da yine en dikkat çeken filmler arasında yer alacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler