Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerArif Ve 216’ya Ajda Pekkan Katılacak!

İlgili Postlar

Arif Ve 216’ya Ajda Pekkan Katılacak!

Arif ve 216 adlı projesinin çalışmalarını sürdüren Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir görüşme yaptı ve Ajda Pekkan ile görüştü.

Cem Yılmaz, Akmerkez’deki bir restoranda şarkıcı ile bir araya geldi. Bu buluşmanın yeni film projesi için olduğu tahmin edildi. Cem Yılmaz tarafından yapılan açıklamalarda özellikle pek çok ünlü isme yeni filmde yer verileceği belirtilirken, şimdi yapılan görüşmelerde Ajda Pekkan ile bir araya gelinmesi Ajda Pekkan’ın da film kadrosuna dahil olabileceğini düşündürdü.

Konu ile ilgili net açıklamalar yapılmamış olsa da pek çok farklı kaynakta görüşmenin iş amacıyla yapıldığı ve iki saat boyunca proje üzerine bilgi alışverişinin yapıldığı belirtildi. İki saat boyunca görüşen ve ardından Akmerkez’den ayrılan Cem Yılmaz ve Ajda Pekkan konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat paylaşılan bilgilere göre yapılan görüşmeler olumlu geçti ve Ajda Pekkan önümüzdeki günlerden itibaren film çekimlerine katılacak.

2001’de Birlikte Çalışmışlardı!

2001 yılında başarılı şarkıcı ile reklam filminde yer alan Cem Yılmaz, bu tarih sonrasında ünlü şarkıcıyla hiçbir projede yan yana gelmedi. Özellikle 2001 yılında yayınlanan reklam filminde Pekkan’ın 2053 yılında da estetikli, dinç görünümüne vurgu yapılmıştı. Cem Yılmaz’ın O dönemlerde Pekkan için söyledi “Ne o gerginsiniz bugün” repliği hala unutulmuyor.

Arif Ve 2016 ile beyazperdede yer alabilecek Pekkan’ın oldukça ilgi uyandıracağı da konuşulanlar arasında. Konu ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklamaların yapılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler