Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSonsuz Aşk Beyazperdeye Geliyor

İlgili Postlar

Sonsuz Aşk Beyazperdeye Geliyor

Sonsuz Aşk filmi ile ilgili yapılan açıklamalarda filmin 24 Mart itibariyle vizyonda olacağı belirtildi.

Son dönemlerin dikkat çeken oyuncularından olan Fahriye Evcen, Murat Yıldırım, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin rol aldığı Sonsuz Aşk filmi, vizyon için geri sayıma geçti. Yapılan tanıtımlarda film hakkında detaylar paylaşılırken, özellikle filmin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Pek çok ünlü oyuncunun yanı sıra Ege Aydan gibi usta oyuncuların da yer aldığı film, 24 Mart itibariyle ekranlarda sinema perdesinde yayınlayacak.

Sonsuz Aşk Film Künyesinde Kimler Var?

Filminin künyesinde Ahmet Katıksız tarafından yönetildiği görülen film, Deniz Akçay Katıksız tarafından kaleme alınmış durumda. Filmin başrollerinde ise Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen yer alıyor. Özellikle Külkedisi tadında çekilen film farklı bir hikayeyi ekranlara getirecek. Fahriye Evcen, Zeynep karakteriyle filmde karşımıza çıkacak.

Genç yaşta anne ve babasını kaybettikten sonra kız kardeşine yoğunlaşan ve onun iyi bir geleceğe sahip olabilmesi adına uğraşan Zeynep, var gücüyle kız kardeşinin iyi bir eğitim almasını için çalışmaktadır. Evlere temizliğe giderek para kazanan Zeynep, kısa süre içerisinde Murat Yıldırım tarafından canlandırılan Can karakteri ile karşı karşıya gelir. Bu aşamadan sonra ise Can ve Zeynep arasında oldukça tutkulu bir aşk başlar.

Zeynep ve Can tüm zorluklara rağmen bir araya gelmeyi başarsa da hayatın onlara küçük bir sürprizi vardır. Her şeyin sona erdiği ve mutlu bir hayatın başladığı düşünülse de hayat, Zeynep ve Cana kötü sürprizler yapmaya devam eder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler