Ana SayfaDedikoduReha Muhtar'dan Şeyma Subaşı'na Destek!

İlgili Postlar

Reha Muhtar’dan Şeyma Subaşı’na Destek!

Yaklaşık olarak iki buçuk hafta önce “Sadece Şeyma” kitabını yayınlayan Şeyme Subaşı birçok ünlü isimden ve takipçilerinden sosyal meyda üzerinden büyük bir tepki çekmişti. Buna karşılık olarak son dönemlerde biraz canı sıkılan Şeyma Subaşı’na bu konuda yüklenen kadar destek olan isimlerde oldu. Reha Muhtar’dan Şeyma Subaşı’na destek geldi!

Cüneyt Özdemir’in “Sadece Şeyma” Yorumu Olay Oldu

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalından “Sadece Şeyma” kitabına yapmış olduğu eleştiriyle çok beğenilirken, kitaba olan merakında azalmasına neden olduğu yönünde tepkiler aldı. Kitabın uzun ve şişirilmiş bir röpottaj tadında olduğunu ve genç kızlar için olumlu örnek teşkil etmediğine değinirken, kitaptan bazı altınları da gülerek yorumlamıştı.

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na Eleştiri!

Şeyma Subaşı’ndan Kitap Yorumu

Kendisi hakkında yapılan olumsuz eleştirilere karşılık Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından bu duruma tepkisini dile getirmişti. Instagram hesabından paylaştığı bir hikayede “Melisa, annenin kitabı en çok satanlar listesine girmiş; bütün köşe yazarları ve spikerler sadece beni konuşuyormuş.” yanıtıyla gülerek cevap vermişti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Reha Muhtar’dan Şeyma Subaşı’na Destek!

Sosyal medya üzerinden yapılam olumsuz yorumlara karşı dün Reha Muhtar‘dan sert bir tepki geldi. Şeyma Subaşı’nın genç bir kadın olduğunu Şubaşı’nın hayat tarzını benimsede saygı duyduğunun altını çizen Reha Muhtar, kitabı okumadığını ve okumayı düşünmediğini belirtlerek, yapılan kahkaha dolu alaycı yorumlarında doğru olmadığını belirtti.

Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar'dan Şeyma Subaşı'na Destek!
Reha Muhtar Şeyma Subaşı’na Destek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler