Ana SayfaÜnlülerRapçi Bunny sosyal medyayı ikiye böldü

İlgili Postlar

Rapçi Bunny sosyal medyayı ikiye böldü

Rapçi Bunny sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü rapçi sosyal medyayı ikiye böldü. Buudy bu yıl verdiği 81 konserden kazandığı parayla, Ed Sheeran’ın 434.4 milyon dolarlık bir yılda konserlerden en çok kazanan sanatçı olma rekorunu kırmıştı. Geçtiğimiz günlerde de kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranının telefonunu okyanusa fırlatmasıyla gündeme düşmüştü. Bu hareketiyle tepkilerin odağı haline gelen rapçi Bad Bunny, yaptığı açıklamayla sosyal medyayı ikiye böldü.

Bad Bunny on TIDAL

Gerçek adı Benito Antonio Martínez Ocasio olan 28 yaşındaki ünlü rapçi Bad Bunny, geçtiğimiz gün tepki çeken bir olayın konusu oldu. Dominik Cumhuriyeti’nde okyanus kenarındaki bir tahta kaldırımda yürürken görüntülenen Bad Bunny hayranı, selfie çekmek için rapçinin yanına yaklaştı. Fotoğraf çekmek için izin istemeyen hayranına kızan Bad Bunny, sosyal medyada gündem olan videoda hayranının elinden telefonunu alıp, okyanusa fırlatırken kameralara yansıdı.

Bad Bunny'nin ilham veren stili!

                                 Açıklama yaptı

Olayın ardından Twitter ve Instagram’da tepki alan sanatçı, konuyla ilgili sessizliğini bozarak açıklama yaptı. Twitter hesabından İspanyolca bir yazı yayınlayan Bad Bunny, şu ifadeleri kullandı: “Bana merhaba demek, bir şey söylemek ya da sadece tanışmak için yanıma gelen kişiye her zaman dikkatimi ve saygımı göstereceğim. Yüzüme telefon dayayanların yaptıklarını ise saygısızlık olarak görür ve ona göre davranırım.”

Bad Bunny, kendisiyle fotoğraf çekmeye çalışan hayranının telefonunu suya  fırlattı

Ünlü ismin bu açıklamasına hem eleştiri, hem de destek mesajları geldi. Bir kişi, “Sanatçıların insan olduğu ve her zaman saygılı davranılmayı hak ettiği gerçeğini normalleştirelim. İzni olmadan insanların fotoğrafını çekemezsiniz. Yaklaşın, merhaba deyin ve izin isteyin” derken; başka birisi ise “Sanatçı ya da değil, hepimizin aynı olduğunun farkında olun. Belki hayranının telefonunu atmak en iyi fikir değildi, ama alanınızın 7/24 işgal edilmesinin nasıl bir şey olduğunu biliyor musunuz?” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler