Ana SayfaÜnlülerTurabi'den yeni yarışmacılara şok tavsiye

İlgili Postlar

Turabi’den yeni yarışmacılara şok tavsiye

Turabi’den yeni yarışmacılara şok tavsiye. Acun Ilıcalı Survivor’ın Ünlüler ve Gönüllüler kadrosunu açıklamasının ardından 2 defa şampiyon olan Turbo Turabi olarak bilinen Turabi’den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Turabi; “Sakın gitmeyin” diye uyarırken, eski bir yarışmacı olan Nagihan Karadere de onayladı.

Müstehcen Fotoğraflarla Gündem Olan Survivor Turabi'den ...

15 Ocak Pazar günü başlayacak olan Survivor 2023 için geri sayım başladı, nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı’nın takımları açıklamasının ardından yorumlar da gelmeye başladı. Survivor’da iki kere şampiyon olan Turabi’den yeni yarışmacılara tavsiye gecikmedi.

Survivor Nagihan gözyaşlarını tutamadı! Babası yapıyor deyip iletişim  ödülüne sinirlendi

Turabi’nin “Sakın Survivor’a gitmeyin” uyarısına Nagihan  Karadere de onayladı. Turabi yaptığı gönderinin altına şunları yazdı: “Survivor 2023 yarışmacıları, Survivor hayatlarını kolaylaştırmak istiyorlarsa beni dinlesinler! Onlara tavsiyem;”

                          “Sakın gitmesinler!”

Eğer açlığa, sivrisineklere, uykusuz ve aç geçecek gecelere, aile ve arkadaş özlemine, sert tahtada aylarca yatmaya, yüzünü bile görmek istemediğin kişilerle aynı adada kalmaya, konsey stresine ve bunlar gibi daha onlarca zorluğa dayanamayacaklarsa sakın ha sakın gitmesinler!
Sevgili yeni survivor kardeşlerim, aklınızın bile alamayacağı açlıkla ve zorlukla karşılaşacaksınız. Şimdilik içinizden “Ben dayanırım, ben ne zorluklar, açlıklar gördüm!” diyeceksiniz. İlk haftadan sonra “Ben nereye düştüm!” diye düşüneceksiniz.

Kazasız belasız hepimize güzel bir sezon dilerim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

15.png

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler