Ana SayfaDizilerRamo 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sarraf'la Tanışıyor Ve Sırlarını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Ramo 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sarraf’la Tanışıyor Ve Sırlarını Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 21. yeni bölümüyle 20 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, savcının karşısına geçer. Hasan, Cihangir’in eline düşer ve aldığı ilaçlarla aklını yitirir. Ramo, kendisini kaçıran adamların Cihangir’in adamları olmadığını anlar. Peki, kimler neden Ramo’yu kaçırır. Ramo 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo, Sarraf’la tanışıyor ve sırlarını öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sarraf’la Tanışıyor Ve Sırlarını Öğreniyor!

Ramo 21. bölüm 2. fragmanında; Ramo, kendisini kaçıran adamlara zannettikleri kişi olmadığını söylüyor. Ramo’yu kaçıran kişi Sarraf çıkıyor. Onun karşısına çıkmadan önce Sarraf, Ramo’yu büyük bir sınavdan geçiriyor. Sınavı geçen Ramo’yu karşısına çağıran Sarraf, ona uzun zamandır peşinde olduğu Kaman gizeminin kendileri olduğunu söylüyor.

İşte Ramo 21. bölüm 2. fragmanı…

RAMO 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo ve ailesi, Cihangir’in tutuklanmasının ardından limanda büyük bir kutlama yapar. Cihangir, üzerinde parmak izi olan silahı yok ettirir ve serbest bırakılır. Eve gelen Cihangir, hemen Doğu’ya Ramo’nun işini bitirmesini ister. Doğu, Ramo’nun ailesiyle kutlama yaptığını, kadınların ve çocuklarında olduğunu söyler. Cihangir, ondan hepsini öldürmesini ister. Ama Doğu, kadınlara ve çocuklara ateş edilmemesini ister.

Ramo, kadınları ve çocukları bir tekneyle oradan uzaklaştırır. İki taraf büyük bir çatışmaya girer. Çatışmada Doğan ile Hasan yaralanır. Onlarda bir tekneyle oradan uzaklaşmayı başarır. Levent Kaman, cinayetinin tek görgü şahidi Fidan’ı arar. Cihangir, Ramo ve ailesinin fotoğraflarını her yere yayar. Onların başına para ödülü koyar. Fidan, dışarı çıkamadığı için Sibel’i buluşmaya gönderir. Oraya gittiğinde tuzağa düştüğünü anlar ve hemen Ramo’yu arar.

Ramo, gelip Sibel’i adamın elinden kurtarır. Binadan Sibel’le birlikte çıkar ancak bu seferde Doğu peşine düşer. Köksal’a Doğu’yu öldürmeyeceği için söz veren Ramo, onunla silahsız kapışmayı teklif eder. İkili kavgaya tutuşur. Doğu’yu bayıltana kadar döven Ramo, oradan Sibel’le ayrılır. Sibel, Ramo’yu hala sevdiğini itiraf eder. Ama yinede Cihangir’in evine döner. Ramo’nun Cihangir’le teke tek buluşmaktan başka çaresi kalmaz.

Buluşmaya giderken Ramo, kaçırılır. Cihangir, Ramo’nun tüm ailesinin olduğu evi ateş ettirir. Tüm ailesinin öldüğünü düşünen Hasan, Cihangir’i tutsağı olur. Cihangir, onu bir odaya kapatılıp ona ağır ilaçlar verdirir.

Ramo 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo’yu Kimler Kaçırıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler