Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman kayınpeder oluyor

İlgili Postlar

Rafet El Roman kayınpeder oluyor

Rafet El Roman kayınpeder oluyor… Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, kayınpeder olmaya hazırlanıyor. Rafet El Roman’ın 20 yaşındaki kızı Su El Roman, Yunan sevgilisi Alexander Georgakopoulos ile evlilik hazırlığında. Detaylar haberimizde…

Rafet El Roman’ın Eski Eşinden Olay Sözler!

Rafet El Roman’ın kızı evleniyor

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman’ın, eski eşi eski manken Tuğba Altıntop ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Su El Roman, beş yıldır Yunanlı sevgilisi Alexander Georgakopoulos ile aşk yaşıyor. Su El Roman ve Alexander Georgakopoulos, beş yıl önce Almanya’da tanıştı ve birbirlerine aşık oldu.

Rafet El Roman kimdir?

Su El Roman ve Yunanlı sevgilisi Alexander Georgakopoulos evlenmeye karar verdi

Su El Roman ve Yunanlı sevgilisi Alexander Georgakopoulos’un yakın çevresine artık evlenmek istediklerini söyledikleri, ancak bunun için Su El Roman’ın Londra ve Amerika’da aldığı müzik eğitimlerinin bitmesini beklediklerini söyledikleri iddia edildi.

Tuğba Altıntop’un Rafet El Roman açıklamaları olay yarattı

Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop, geçtiğimiz haftalarda bomba açıklamalar ile gündeme gelmişti. Tuğba Altıntop, Rafet El Roman’ın kendisini defalarca aldattığını anlatarak “Ahh Rafet! Erkeklerin yüzde 99’u ihaneti inkar eder. Rafet de beni defalarca aldattı. Az daha aramızda şiddet olacaktı ki boşandık. Yine bir kaçamağını yakalamıştım. Rafet ve kızımız Şevval evdeydi. Mutfağa girip evdeki tüm bıçakları aldım, yan yana dizdim. Rafet’i çağırdım. Bıçakları gösterip ‘Hangisiyle bir son istersin?’ dedim, kendimde değildim. Korkunçtu! Rafet korkudan kızımızı kucağına aldı ki, ona hiçbir şey yapmayayım. Zarar vermemek için evi koşarak, ağlayarak terk ettim. Kendime geldiğimde şükrettim. Psikolojim o kadar bozuldu ki, bir daha da Rafet’le bir araya gelmek istemedim.” diye bir anılarını anlatmıştı.

Rafet El Roman kayınpeder oluyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler