Ana SayfaÜnlülerRadyo Programına Katılan Ajda Pekkan'dan Olay Sözler!

İlgili Postlar

Radyo Programına Katılan Ajda Pekkan’dan Olay Sözler!

Radyo programına katılan Ajda Pekkan’dan olay sözler! Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan, önceki gün katıldığı radyo programında kendisi hakkında neler anlattı? Yeni albümü ne zaman sevenleri ile buluşacak? Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, neden kendisini devamlı koşu bandında gibi hissediyor? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettiğiniz detaylar…

Ajda Pekkan’dan Aleyna Tilki açıklaması

Yoğun Bir Tempo

Türkiye Pop Müziğinin değişmeyen kraliçesi Ajda Pekkan, önceki gün bir radyo programına konuk oldu. Hayatının yoğun bir tempo içinde geçtiğinden bahseden Ajda Pekkan, güzel sesi ile de programı renklendirdi.

Ajda Pekkan tatil sezonunu açtı!

Hem Radyo Programı, Hem Konser Provası

Karnaval radyolarının stüdyosunu konser provası için kullanan Ajda Pekkan, provalar arasında aynı yerde bulunan Süper FM’in canlı yayına da katıldı.

Kendimin Kölesi Gibiyim

“Kendimin kölesi gibi çalışıyorum. Düz bir insan olsam bütün bu farklılıkları yaratamayabilirdim” diyen Ajda Pekkan, konser hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.

Radyo programcısı Duygu Atakan’ın ”Yeni albümünüz ne zaman müzikseverlerle buluşacak?” sorusuna Ajda Pekkan şu cevabı verdi: “Aceleye getirmek istemiyorum. Reyting ve satış kaygım yok. Her şey içime sindiğinde çıkartacağım. 10 şarkı için yeni nesil besteciler ile çalıştım.”

Ajda Pekkan kimdir?

Ben Normal Değilim, Kendimin Kölesi Gibiyim

‘Enerjiniz hep yüksek hiç yoruluyor musunuz?’sorusuna ise ”Kendimi koşu bandında gibi hissediyorum” diyerek cevap veren Ajda Pekkan sözlerine şöyle devam etti: “Ben normal olmadığıma kanaat getirdim. İşçi gibi, kendimin kölesi gibi çalışıyorum. Bazen de kendi içimde ıssız bir adaya kapanıyorum, kendimi medite ediyorum. Düz bir insan olsam belki bütün bu farklılıkları yaratamayabilirdim.”

Yeni Albüm Yolda

Yeni bir albüm çıkatmaya hazırlanan Süperstar Ajda Pekkan, albümüne 10 şarkı koymayı düşünüyor. Sinan Akçıl, Şehrazat, Serdar Ortaç ve Bülent Özdemir’in şarkılarının da olacağı albümde aranjörlüğü Ozan Doğulu üstlenmiş. şimdilik albümün en önemli şarkıları Şehrazat’a ve Sinan Akçıl’a ait olanlar. Ajda Pekkan, özellikle Şehrazat’ın şarkısının çok enteresan olduğunu belirtiyor. Ünlü aranjör Ozan Doğulu’nun yoğunluğunun Ajda Pekkan’ın ki ile birleşmesinden dolayı albüm Ekim ayı gibi müzik severler ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler