Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'dan Aslı Enver'e sürpriz atak! Evlenme teklifi mi etti?

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Aslı Enver’e sürpriz atak! Evlenme teklifi mi etti?

Murat Boz’dan Aslı Enver’e sürpriz atak! Evlenme teklifi mi etti? Murat Boz ve Aslı Enver cephesinde neler oluyor? Murat Boz, barışmak için çaba sarf ettiği Aslı Enver’e evlenme teklifi mi etti? Bu bomba magazin gündemini karıştıracak gibi görünüyor. Yoksa, Aslı Enver ve Murat Boz barışmanın da ötesinde evlilik yoluna mı girdi? Tüm detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı Açıkladı: Aslı Enver ile Murat Boz Barıştı mı?

Aslı Enver ve Murat Boz cephesinde neler oluyor?

Biri ekranların vazgeçilmez başarılı oyuncuların biri, diğeri sahnelerin güçlü sesi… Aslı Enver ve Murat Boz çiftinden söz ediyoruz. Alanlarının en başarılı ve en popüler isimlerinden olan Aslı Enver ve Murat Boz çifti, aşk yaşamaya başladıkları haberleri ile hayranlarını heyecanlandırmıştı. Bir anda, ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden olmuşlardı. İki buçuk yıl süren aşk, bir anda sona ermişti. Aslı Enver’in, Murat Boz ile birlikte oturdukları evde yaşadıkları büyük bir kavga sonucunda kedisi Düşes’i de alıp evi terk ettiği iddia edilmişti. Ancak, ayrılık sonrası ne Murat Boz, ne de Aslı Enver herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Murat Boz kimdir?

Acun Ilıcalı’nın, Murat Boz ve Aslı Enver açıklaması kafa karıştırdı

Son dönemlerde barışma turlarında oldukları duyulan Aslı Enver Murat Boz çiftinden sürpriz haberler gelmeye başladı. Özellikle, Acun Ilıcalı’nın yorumu, dedikoduları güçlendirdi. TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım isimli programda Aslı Enver ve Murat Boz’un barışma turlarında oldukları konusu işleniyordu. Acun Ilıcalı, konu üzerinde konuşulduğu sırada programa mesaj göndererek “Bence barışırlar” demişti. Ilıcalı’nın bu yorumu, dedikoduları güçlendirmişti.

Aslı Enver kimdir?

Murat Boz’dan Aslı Enver’e gül jesti

Barışma konusu tartışılırken, Murat Boz’un Aslı Enver’e gül gönderdiği iddiaları gündeme geldi. Aslı Enver’in bu hamleye bir karşılık vermediği konuşulurken, sürpriz bir iddia ortalığı karıştırdı.

Murat Boz Aslı Enver’e evlenme teklifi etti

İddialara göre; Aslı Enver ile barışmak isteyen Murat Boz, ünlü oyuncuya evlenme teklifi etti. Aslı Enver’in bu teklife hemen yanıt vermediği, ancak sıcak baktığı ve biraz düşünmek istediği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler