Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan tatil sezonunu açtı!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan tatil sezonunu açtı!

Ajda Pekkan tatil sezonunu açtı! Pekkan, Bodrum’a gitti. Karşısında bir anda habercileri gören Ajda Pekkan, kısa süreli bir şok yaşadı. Ajda Pekkan’ın Bodrum tatili ne kadar sürecek? Detaylar haberimizde…

Ajda Pekkan için: Yapayalnız süperstar!

Ajda Pekkan tatilde

Türkiye’nin ilk ve tek Süperstar’ı olan Ajda Pekkan, tatil sezonunu açtı. Pekkan, önceki gün Bodrum Milas havalimanında basın mensuplarının objektifine yansıdı. Bodrum’a tatil için gelen Ajda Pekkan, karşısında bir anda habercileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Pekkan, yaşadığı şaşkınlıkla birlikte magazin mensuplarına “Çocuklar burada ne yapıyorsunuz?” diye sordu.

Ajda Pekkan kimdir?

Çocuk özlemi duyuyorum

Merak edilen soruları yanıtlayan Ajda Pekan, “3-4 günlük tatil için geldim. Her şey iyi gidiyor. Çocuk özlemi duyuyorum.” şeklinde yanıtlar verdi.

Aşk soruları yanıtsız kaldı

Ajda Pekkan, basın mensuplarının aşk hayatı ile ilgili sorduğu soruları ise yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Usta sanatçı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajda çocuk özlemini dile getirmişti. Pekkan, Cengiz Semercioğlu’nun sorduğu çocuk hakkındaki soruya “Evet çocuk sahibi olmak müthiş bir şey. Keşke kazara olsaydı. Gerçi o dönem kendi ayaklarımın üstünde zor duruyordum, nereye bastığımı bile bilmiyordum.” diye yanıt vermişti. Ajda Pekkan, her fırsatta dile getirdiği çocuk özlemini, yine dile getirdi. Ajda Pekkan’ın yılardır çocuk hasreti çektiğini, çocuk sahibi olmadığı için pişman olduğunu sık sık duyuyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler