Ana SayfaÜnlülerGülşah Saraçoğlu'nun transparan sabahlığı yürek hoplattı!

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu’nun transparan sabahlığı yürek hoplattı!

Gülşah Saraçoğlu’nun transparan sabahlığı yürek hoplattı! Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, transparan bir sabahlıkla poz verdi. Saraçoğlu’nun tamamen iç gösteren sabahlığı ile verdiği bu poz, sosyal medyada olay yarattı. Gülşah Saraçoğlu, transparan sabahlığı ile adeta yürek hoplattı! Detaylar haberimizde…

Gülşah Saraçoğlu mayosuyla sınırları zorladı

Gülşah Saraçoğlu’dan transparan paylaşım

Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesabından olay yaratan bir poz paylaştı. Saraçoğlu, transparan bir sabahlık ile poz verdi. Tamamen içini gösteren ve vücut hatlarını belli eden bir sabahlık giyen Gülşah Saraçoğlu, bu pozu ile beğeni yağmuruna tutuldu. Bunun yanı sıra, Gülşah Saraçoğlu’nun içinde iç çamaşırı olup olmadığı merak konusu oldu.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

İşte Gülşah Saraçoğlu’nun transparan sabahlıklı pozu

Gülşah Saraçoğlu, Gülşah Saraçoğlu, son olarak Seren Serengil için diktiği gelinlik için çok ağır sözler söyleyen Nur Yerlitaş ile polemik yaşamıştı. Yerlitaş, sonunda “Gülşah da benim sanatçı modacı terzi kardeşimdir! Babamızı öldürmedik sonuçta, belki ben kendi çapımda, onun büyüğü olarak haklıydım. Belki o kendi çapında haklıydı. Belki arada dedikodu yapanlar olmuştur. Ben zaten mesleki olarak kimseyi kıskanacak bir pozisyonda değilim. Sıfırdan gelmiş, valiz ticaretiyle iş yapmış bir İtalyan bohçacısıyım. Ben kendi emeğimle Nur Yerlitaş oldum bu ülkede. Elbette ki genç arkadaşlar var Gülşah da onlardan bir. Küçük bir sürtüşme olmuştur ama bu mesleki bir sürtüşme değildir. Ben, o olayın yaşandığı, Murat Karaboğa’ya laf söylediğim gün, kameraların beni çektiğinden haberim yoktu. Zaten kameralar önünde de öyle konuşulmaz.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Gülşah Saraçoğlu ve Nur Yerlitaş arasında yaşanan büyük polemik, Nur Yerlitaş’ın bu açıklamasının ardından tatlıya bağlanmış oldu. İki meslektaş da, aralarındaki buzları böylelikle eritmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler