Ana SayfaÜnlülerPucca'nın eşi boşanma hakkında konuştu

İlgili Postlar

Pucca’nın eşi boşanma hakkında konuştu

Pucca adıyla bilinen Selen Pınar Işık geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile evliliğini bitirme kararı aldığını duyurmuştu. Bu açıklamaların ardından Osman Karagöz’den açıklama geldi.

Pucca’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılacağını duyurması son günlerin en çok dikkat çeken gelişmelerinden birisi olurken konuyla ilgili Selen Pınar Işık’ın eşi Osman Karagöz’den açıklama geldi.

Pucca ve Osman Karagöz boşanıyor!

Osman Karagöz ne dedi?

Osman Karagöz yaptığı paylaşımda oldukça duygusal bir mesaj yazarken kendi hatalarını da net bir şekilde belirtmiş. Karagöz’ün mesajı şöyle; “Ya hacı biliyorum ben çok iyi bir adam olamadım. Bu konuşmalara nerden başlanır onu da pek çözemiyorum ama bekarken hayatımın kendi içinde en kaybolduğu anda evlendim. Düzenli hayata ayak uydurmam ilk başlarda zaman aldı ya evden çıkmadım a sosyal oldum ya çok sosyal olup saçmaladım ortasını bulamadım daha doğrusu .sonra karım hamile kaldı bir dış gebelik geçirdi iç kanamadan gidiyordu kadın tam o psikolojiden çıktı hamile kaldı ve ben bütün bu olanların arasında ne olduğunu anlamadan onu yalnız bıraktım. Çünkü bende neyin ne olduğunu anlamıyordum . Aptalca kararlar verdim hayatımın her evresinde olduğu gibi. Onun içten içe çığlıklarını duymadım. Sanırım bencillik yaptım biraz. Ben karımı seviyorum ve düzeleceğini biliyorum bu durumun  Biz seninle daha ne yollar aşacağız, başındayız daha dur. Ben ilk sınavda kağıdıma bakabilir miyim aptallığını yapmış olabilirim. Depresyonunu anlamadım, değişimine ayak uyduramadım, korktum. Bunu da atlatırız. İllet, cazgır, inatçı bir kadın olmana rağmen ben seni böyle seviyorum. Bi de Pınar’a söyleyin beni engellemiş direct mesajlarım durmuyor, yürüyen yürüyene ben olsam beni bırakmazdım.”

“Yürüyen Yürüyene!”

Osman Karagöz’ün mesajında en çok dikkat çeken detay Selen Pınar Işık’a mesaj gönderdiği bölüm oldu. “Benim olsam beni bırakmazdım” diyerek Selen Pınar Işık’a mesaj yollayan Karagöz, ayrıca yürüyen yürüyene şeklindeki mesajıyla eleştiri aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler