Ana SayfaKültür ve SanatMüzikPrenses Moana'nın Türkçe Sesi Ezgi Erol Ve Alper Yazıcı'yı Buluşturan Düet: “Özlüyorsan...

İlgili Postlar

Prenses Moana’nın Türkçe Sesi Ezgi Erol Ve Alper Yazıcı’yı Buluşturan Düet: “Özlüyorsan Hâlâ”

Şimdilerde Londra’da yaşayan Türk müzisyen ve prodüktör Alper Yazıcı ile müzikseverlerin Disney prensesi Moana’nın Türkçe sesi olarak tanıdığı Ezgi Erol’un yeni düeti “Özlüyorsan Hâlâ”, 15 Mart’ta yayımlandı. İşte Detaylar…

Prenses Moana’nın Türkçe Sesi Ezgi Erol Ve Alper Yazıcı’yı Buluşturan Düet: “Özlüyorsan Hâlâ”

Söz ve müziği sanatçı Alper Yazıcı’ya ait olan şarkı, tüm dijital müzik platformlarında müzik severlerle buluştu. Aranjör ve besteci olarak birçok müzisyenle ortak projelere imza atan Alper Yazıcı ve müzik çalışmalarının yanı sıra, rol aldığı dizi ve müzikallerle tanınan Ezgi Erol’u bir araya getiren “Özlüyorsan Hâlâ”, Londra merkezli Yuzy Production etiketiyle çıktı. Şarkının animasyon klibi de şarkıyla birlikte aynı gün dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

İki Başarılı Müzisyeni İlk Defa Buluştu!…

İki başarılı müzisyeni ilk defa buluşturan “Özlüyorsan Hâlâ”nın söz, müzik, düzenleme ve mix mastering’i Alper Yazıcı’ya aitken, trompette ise usta müzisyen Vecihi Akın’ın imzası var.

“Gurur Ve Önyargı İnsanları Birbirinden Koparıyor”

Dostluklarının eskiye dayandığını, ama  “Özlüyorsan Hâlâ” ile ilk kez birlikte şarkı söylemenin heyecanını yaşadıklarını belirten Alper Yazıcı ve Ezgi Erol, şarkının ortaya çıkış öyküsünü şöyle anlatıyor: “İki sene önce şarkı ortaya çıktığında, bu çalışmayı mutlaka birlikte seslendirmeliyiz diye düşündük. “Özlüyorsan Hâlâ”, bizim için özel bir şarkı. İçinde yaşadığımız zamanın çılgınlığı yetmezmiş gibi; insanların sadece aşkta değil, gündelik hayatlarında da gurur ve önyargı gibi kodlamalarla birbirlerinden koptuklarını anlatıyor.”

İşte Ezgi Erol Ve Alper Yazıcı’ nın Muhteşem Düeti “Özlüyorsan Hâlâ”…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler