Ana SayfaÜnlülerSevgül Gülmez "İstanbul Barları" Dedi Barlar Kapandı

İlgili Postlar

Sevgül Gülmez “İstanbul Barları” Dedi Barlar Kapandı

Pandemi öncesi çıkardığı “İstanbul Barları” isimli şarkıyla çıkış arayan fantezi müziğin güçlü seslerinden Sevgül Gülmez, Türkiye ve Avrupa eğlenceye ara vermeden önce gerek Almanya’da gerekse Anadolu’daki bir çok mekanda sahnelerinin aranan ismiydi.

Müzik sektörünü can evinden vuran pandemi birçok şarkıcının mesleği bırakmasına neden olurken, müzisyenler de hayatlarını idame ettirmek için farklı arayışlar içine girdi.

Barların Kapanması Talihsizlik

Gülmez, “İstanbul Barları” isimli çalışmasının piyasaya çıkmasından kısa süre sonra tüm barların kapanmasını “talihsizlik” olarak görüyor.

Bodrum’a yerleşen ve hayatında yeni bir sayfa açan Sevgül Gülmez şarkıcılığa ara verip organik tarıma başladı. Pandeminin bitmesini ve sahnelere geri dönmeyi uzun süre beklediğini söyleyen Sevgül Gülmez, “Şarkıcılığı özlüyor olsam da pandeminin bitip yeniden şarkı söyleyeceğim günlerin geleceğini hayal bile edemez oldum. Artık hayatımı farklı bir uğraşla idame ettirmek durumundayım. Belki bir gün yeniden her şey düzelir ve yeniden sahneye çıkarım ama şimdilik kendi evimin çiftçisiyim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler