Ana SayfaDünyaPrens Harry "Annemin Ölümünden Sonra Alkole ve Uyuşturucuya Sürüklendim"

İlgili Postlar

Prens Harry “Annemin Ölümünden Sonra Alkole ve Uyuşturucuya Sürüklendim”

Prens Harry, Apple TV’de yayımlanan The Me You Can’t See programına konuk oldu ve çocukluk anılarına dair konuştu. Detaylar haberimizin devamında….

Prens Harry Kimdir?

Alkol ve Uyuşturucu Kullanmak İstiyordum

Prens Harry, Prenses Diana’nın cenazesinde annesinin tabutunun arkasında kardeşi, babası ve büyükbabasıyla yürüdükleri fotoğrafa dair hatırladıklarını şu sözlerle dile getirdi;

“Yürürken en net hatırladığım şey atların toynaklarının sesiydi.Sanki vücudumun dışındaydım ve benden bekleneni yaparak yürüyordum. Herkesin gösterdiği duyguların onda birini gösteriyordum: O benim annemdi, onunla hiç tanışmamıştınız bile.”

Harry annesinin ölümüne dair “Babam ben gençken William’a ve bana hep şöyle derdi: ‘Benim için böyleydi, sizin için de böyle olacak’. Bu bir anlam ifade etmiyor. Acı çekmiş olmak çocuklarınızın da acı çekmek zorunda olduğu anlamına gelmiyor” dedi.

Geçirdiği travmalardan bahseden Harry “İçimden alkol almak, uyuşturucu kullanmak geliyordu ve hissettiklerimi azaltacak şeyler yapmak istiyordum” dedi. Sussex Dükü cuma ya da cumartesi geceleri bir hafta yetecek kadar alkol aldığını ve bunu hoşlandığı için değil bir şeyleri maskelemeye çalıştığı için yaptığını belirtti.

Meghan ve Prens Harry’nin eski sevgilisi aynı törende!

İngiliz Kraliyet ailesinin küçük gelini Prens Harry’nin eşi Sussex düşesi Maghen Markle, geçtiğimiz günlerde Londra yapılan Moda ödüllerine süpriz katılımı davetlileri şaşkına çevirmişti. Diğer bir süpriz de, Meghan Markle ve Prens Harry’nin eski sevgilisi aynı törende olması.

Givenchy’in sanat yönetmeni olan ve Düşese ikonik gelinlik tasarlayan Clare Waight Keller’a ödülünü veren Meghan Markle, Hamileliğinin iyice belirginleştiği gözlerden kaçmadı.

Törende dikkat çeken başka detay da Prens Harry’nin, 2012 ve 2014 yılları arasında sevgili olduğu, evlenecekleri kesin bir gözle bakılan manken ve oyuncu Cressida Bonas’ın da katılmasıydı. Meghan ile Bonas’ın karşılaşıp karşılaşmadığı bilinmiyor.

Bonas, bir röportajında Kraliyet’e mensup olmak güvercini kafese kapatmak gibi!

BBC’ye 2017 yılında verdiği röfortajında Cressida Bones, “Kraliyet’e mensup olmak demek bir güvercinin kafese kapatılması gibi. Kendimi bağımsız ve güçlü bir kadın olarak görüyorum. Harry ile birlikte olduğumuz dönemde gördüğüm ilgi gerçek değildi. Kuru gürültüden ibaretti. İnsanın bunu daima hatırlaması önemli’ demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler