Ana SayfaÜnlülerOğuz Yılmaz’ın Eşinden Yürek Burkan Paylaşım

İlgili Postlar

Oğuz Yılmaz’ın Eşinden Yürek Burkan Paylaşım

Oğuz Yılmaz geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti. Ünlü şarkıcının eşi Aylin Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürek burktu. Detaylar haberimizin devamında…

Kalbim Senin İçin Atacak

Ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz 19 Mayıs’ta geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaybetmişti. Eşi Aylin Yılmaz kaybettiği hayat arkadaşının mezarını ziyaret etti. 53 yaşında hayata veda eden şarkıcının eşinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürek burktu.

23 yıllık eşini kaybeden Aylin Yılmaz instagram hesabından şu notu paylaştı; “Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı. 23 senedir birbirimize doyamadık. Seninle sonsuzluğa birlikte gitmeye söz vermiştik. Beni orada da bekleyeceğini biliyorum… Yanına geleceğim zamana kadar kalbim hep senin için atacak. Canon Aylin Yılmaz”

Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz “Çekirge” ve “Gördün mü?” gibi hit şarkılarla adını duyurmuştu. 2004 yılında kendi müzik şirketiyle yoluna devam eden Yılmaz “Yılmazlar Plak Şirketi”ni kurmuş ve kızı Sude’yle “Uğur Böceğim” şarkısına düet yapmıştı.

“Bir Tarkan’a Bir Diva’ya Daha İhtiyımız Var…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler