Ana SayfaDizilerPoyraz Karayel Final Sahnesi Nasıl Olacak?

İlgili Postlar

Poyraz Karayel Final Sahnesi Nasıl Olacak?

Poyraz Karayel final bölümü merak edilirken final ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Özellikle final sahnesinin nasıl olacağı merak ediliyordu.

3 Sezon Sonrasında Poyraz Karayel Final Yapıyor

3 sezon önce yayınlanmaya başlayan Poyraz Karayel, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar ve Ataberk Mutlu başrolünde en çok sevilen dizilerden olmayı başarmıştı. 2 sezon sonrasında farklı bir şekilde hikayeye giriş yapılırken, bu sezon Poyraz Karayel beklenen ilgiyi çok fazla göremedi. Dizi için geçtiğimiz günlerde final kararı alındığı duyuruldu. Bu karar sonrasında en çok merak edilenler arasında Poyraz Karayel final sahnesinin nasıl olacağıydı.

Alevler İçinde Kalıyorlar!

Poyraz Karayel final sahnesinde Ayşegül’ün alevler içerisinde kaldığı ve hayati tehlike yaşadığı net bir şekilde görülüyor. Bu sahneler görüldükten sonra özellikle dizinin kötü bir sonla bitebileceği de konuşulmaya başlandı. Fakat net bir açıklama yapılmadığından dolayı bu konuda net bilgiler bulunmuyor.

Çarşamba Günü Yayınlanacak!

Poyraz Karayel’in tüm soru işaretlerini gidereceği yeni bölümü 1 Mart Çarşamba günü yayınlanacak.  Dizinin ardından akıllarda kalan ise büyük aşk olacak. Öyle ki dizinin iki aşığı İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu dizi aşklarını gerçek hayata da taşırken aşklarını doludizgin sürdürüyorlar. Dizi sayesinde sevilen ve ilgi gören çiftin, dizi sonrasında da birlikte olacak olması, hayranları oldukça sevindiriyor. Ünlü isimler daha önce de sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalar ile konuyla ilgili net bilgileri paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler