Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Heyecan Dorukta!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Heyecan Dorukta!

Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile birlikte diziyi izleyen kişiler yeni bölümde neler olacağını öğrenmeye çalışırken, yeni bölümde de yine heyecan doruklarda olacak.

Diriliş Ertuğrul 79. Bölüm Fragmanı Heyecan Yarattı

Çarşamba akşamlarının fenomen dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul’da sular durulmuyor. Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanı ile birlikte dizinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar hakkında bilgiler öğrenilirken, 1 Mart Çarşamba akşamında yayınlanacak yeni bölüm heyecanlı bir gece yaşatacak.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Fragman ve resmi paylaşımlara göre yeni bölümde yaşanacak olaylar şöyle;

Aliyar’ın ağır bir şekilde yaralanması ile başlayacak yeni bölüm, bu olaylar üzerine gelişecek. Aliyar’ın yaralandığının haberinin duyulması kısa sürede üzüntü yaratırken olay Kayı Obası’na kadar ulaşır. Aliyar’ın yaralanmasının arkasındaki isim Vasilius ise bu olay sonrasında beklenildiği kadar rahat olmaz. Özellikle Ertuğrul’un bu durumdan haberdar olması, bundan sonraki süreç içerisinde intikamın da alınacağını gösteriyor. Yaşanan bu olay sonrasında özellikle iki obanın arasının açılacak olması,  düşmanların işine gelir. Olayların ardından en çok merak edilen ise Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in yapacağı hamle olur.

Dizide gelişecek diğer bir olay ise Bamsı’dır. Bamsı’nın zindana atılması ve zindanda yan yana kalacağı kişi olayların karışmasına neden olur. Haçaturyan ve Dumrul bu durum üzerine hareket geçerken,  dizide tedirgin ve aksiyon yeniden artar. Diriliş Ertuğrul 79. bölümü ile 1 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00’da TRT1’de ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler