Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 27 Şubat Bölümünde Şok Diskalifiye!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 27 Şubat Bölümünde Şok Diskalifiye!

Kısmetse Olur 27 Şubat bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Evin çiftlerinden Gökhan Sara ile Sibel çok sevilse de çifti artık ekranlarda görmek mümkün olmayacak.

Kısmetse Olur 27 Şubat İzleyenleri Üzdü

Kısmetse Olur’un bugün ekrana gelen bölümünde Seda Akgül’ün yaptığı açıklama kısa sürede tüm adaylar şok içerisine girdi. Yapılan açıklamalar sonrasında evden diskalifiye edilen ismin Gökhan Sara olduğu açıklandı. Bu açıklamanın gerekçesi olarak ise Gökhan Sara’nın ev kurallarına uymadığı gösterildi. Bu gerekçe sonrasında gözler Sibel’e çevrildi.

Aşkını Bırakmadı!

Kısmetse Olur evinden Gökhan Sara’nın gitmesinin ardından Sibel’in ne yapacağı merak edilirken, gelin adayına iki farklı seçenek sunuldu. Sibel için seçeneklerden birisi evde devam etmek olsa da gelin adayı evden ayrılmayı tercih etti ve Gökhan ile birlikte evi terk etti.

Yaşanan bu anların ardından izleyenler arasında özellikle Gökhan ve Sibel çiftini seven kişiler oldukça üzülürken, Gökhan’ın eve ikinci girişi olduğu için tekrar bir hak verileceği düşünülmüyor. Bu nedenle Kısmetse Olur 27 Şubat tarihinde verilen karar ile birlikte Kısmetse Olur evinin kapılarının Gökhan için tamamen kapandığı söylenebilir.

Evde Neler Olacak?

Evde şimdi gözler diğer çiftlerde. İlişki yolunda ilerleyenler, yeni tanışanlar ve Kısmetse Olur evinde mutluluk arayan adayların bundan sonra ne yapacağı merak ediliyor. Onur, Yağmur ve Farima tarafından kırmızı odaya çağrıldı. Özellikle bu taleplerin ardından Onur’un nasıl yanıt vereceği merak ediliyor. Zira uzun zamandan beri Aycan evde olmadığı için Onur’un nasıl davranacağı merak ediliyordu. Şimdi iki yeni talip üzerine Onur’un bir ilişkiye başlaması da beklentiler arasında yer alıyor.

Haftanın Finalinde Neler Oldu?

Kısmetse Olur 26 Şubat akşamında ise eleme heyecanı yaşandı. Evde yapılan oylama sonrasında Gözde elenme korkusu yaparken, yapılan açıklamalar ile birlikte evden kimsenin elenmeyeceği belirtildi. Ünal’ın rahatsızlık nedeniyle evden ayrılması nedeniyle bu hafta eleme yapılmamasına karar verildi.

Aycan Programa Geri Dönecek Mi?

Kısmetse Olur evi için merak edilen diğer nokta Aycan’ın eve dönüp dönmeyeceği. Uzun zamandan beri evde yer almayan Aycan, Onur ile sürdürdüğü ilişkisi için de ciddi soru işaretleri oluşturmuş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler