Ana SayfaDizilerPoyraz Karayel 81. Bölüm Fragmanı İle Heyecan Dorukta!

İlgili Postlar

Poyraz Karayel 81. Bölüm Fragmanı İle Heyecan Dorukta!

Finale adım adım yaklaşan Poyraz Karayel 81. bölüm fragmanı ile oldukça merak uyandırdı. 80. bölüm de yaşanan olaylar, hikayenin finale doğru giderek karıştığını da gösterdi. Özellikle son sahnelerde Savaş Bahri’yi öldürmek adına evine geldi. Bahri’nin hayatının tehlikede olduğu gibi bu konuda büyük bir soru işareti oluştu.

Savaş Abisinin İntikamını Alabilecek Mi?

Abisinin katilini öldürmek isteyen Savaş, bu konuda özel bir plan yaparken babasını kurtarabilecek en yakındaki kişi Ayşegül. Yeni bölümde dikkat çeken diğer bir detay ise Zülfikar’ın Meltem’e kimin kötülük yaptığını öğrenmesi. Çınar tarafından ayarlanan sağlık personelleri Meltem’e gereğinden fazla ilaç vererek farklı tepkilerin oluşmasına neden olurken Zülfikar, bunun hesabını sormak adına Çınar’a karşı hamle yapar.

Poyraz Karayel 81. bölüm fragmanı için dikkat çeken diğer bir detay ise Nevra’nın girişime yeniden katılabilmesi adına Poyraz Karayel’i ortadan kaldırmaya söz vermesi. Girişimi çok önemseyen Nevra, bu konuda oğullarından dahi vazgeçmeye hazırken girişime Poyraz Karayel’i öldürmesi halinde yeniden katılacağını söylemesi Nevra’nın da yeniden bu konuda harekete geçmesine neden olur. Poyraz ve Bahri Baba’nın hayatı tehlikede olduğu görülürken 81. bölüm ile birlikte bu konudaki soru işaretleri de giderilecek.

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte ekranlara gelecek olan Poyraz Karayel, yine çok önemli ve heyecan dolu bölümüyle izleyenlerine güzel bir gece geçirecek. Paylaşılan Poyraz Karayel 81 bölüm fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=K0iebnAeE9w

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler