Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel'e Yiğit Özşener Katılıyor

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel’e Yiğit Özşener Katılıyor

Perşembe akşamlarının fenomen dizilerinden birisi olmayı başaran Cesur Ve Güzel için yeni bir oyuncuyu müjdesi daha paylaşıldı.

Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden birisi olan Yiğit Özşener, Cesur Ve Güzel dizisine dahil olacak. Ay Yapım tarafından televizyon ekranlarına taşınan Cesur ve Güzel farklı hikayesi ve konusu ile dikkat çekerken geçtiğimiz günlerde yine yeni bir isim daha kadroya katılmıştı. Paylaşılan son haberlerde ise dizide Yiğit Özşener de yer almaya başlayacak.

3 Yılın Ardından Yiğit Özşener Ekranlarda

Yaklaşık üç seneden beri televizyonlarda herhangi bir projede yer almayan ve bu nedenle ekranlardan uzak kalan Özşener, Cesur Ve Güzel gibi çok önemli bir yapım ile birlikte ekranlara dönüş yapacak. Alınan bilgilere göre ünü oyuncu dizide otuz seneden beri hapishanede yatan Rıza karakterini canlandıracak. Dizide Adalet’in abisi olarak yer alacak olan Yiğit Özşener, yıllar sonra ortaya çıkarak yeniden olayların gündeme gelmesini sağlayacak.

Rıza Ortalığı Karıştıracak!

Rıza özellikle Cesur ile görüşmesi ile birlikte geçmişin yeniden günümüze taşınmasını sağlayacak. Geçmişin büyük sırlarını taşıdığı için Tahsin Korludağ ve Adalet’in oldukça korktuğu Rıza, başka bir hapishaneye nakledilirken firar etmişti. Bu nedenle kaçak olarak aranmaya başlanan Rıza, şu anda kaçak durumunda.

Yeni bölümü itibariyle dizinin kadrosunda yer alacak Özşener, özellikle Tahsin Korludağ ve Adalet için büyük bir tehlike olacak. Cesur için ise geçmişte yaşanan olaylara tanıklık edebilecek durumda olması sebebiyle büyük bir umut olacak.

Yeni bölümü itibariyle Özşener de ilk defa izleyenler karşısına çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler