Ana SayfaDizilerAnne Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Turna Ve Zeynep Buluştu Mu?

İlgili Postlar

Anne Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Turna Ve Zeynep Buluştu Mu?

Salı akşamlarında yayınlanan Anne dizisi dün akşam 16 bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölüm sonrasında Anne dizisi 17. bölüm fragmanı aranmaya başlandı.

Turna ile Zeynep’in yaşam mücadelesinin anlatıldığı ATV’deki dizide ilgi çekmeye devam ediyor. Dün akşam Anne dizisinin yeni bölümü yayınlandıktan sonra izleyenler bir sonraki bölümde neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Anne dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığını izleyenler sorgularken, henüz dizinin Anne dizisi 17. bölüm fragmanı paylaşılmadı.

Anne dizisi 16. Bölümde Neler Oldu?

Anne dizisinde 16. bölümü itibariyle yurtta kalması gereken Turna’nın yurttan kaçarak Zeynep’e gitmesi dikkat çekti. Onu kaybetmekten korkan Zeynep, Turna’nın yeniden kendisini bulması ile birlikte büyük bir mutluluk yaşarken özellikle Turna’nın yetimhaneden kaçması kısa süre içerisinde olayların karışmasına neden oldu.

Yurtta Turna Aranmaya Başlandı

Turna’nın yurtta olmadığını fark eden yönetim, konu ile ilgili resmi müracaatlarını yaparken Turna yeniden her yerde aranmaya başlandı. Fakat durumun farkında olan Komiser Sinan Turna’nın Zeynep’in yanına geleceğini düşünerek bu konuda hamle yapmaya karar verdi. Turna’yı bulma umuduyla Zeynep’in yanına gitmeye karar veren Komiser Sinan, hem Zeynep hem de Turna için yeniden tehlikeli bir sürecin başlayacağının da sinyallerini verdi.

Diğer cephede ise özellikle Turna’nın yeniden Zeynep ile birlikte olduğunu öğrenen Cahide oldukça sinirlendi. Kızının kendisini sürekli tehlikeye atmasını kaldıramayan ve bu konuda yeni kararlar alan Cahide, Zeynep’in hapse girmesi halinde devreye girmemeye karar verdi.

Daha önce de Turna’yı alması nedeniyle hapse giren ve Cahide’nin uğraşları ile hapisten çıkma şansı elde eden Zeynep, bu sefer çok daha zorlu bir süreç içerisinde yer alacak. Cahide’den para alan Şule ve Cengiz ise yeni mutlu bir yuva kurma adına oldukça umutludur ve Turna’nın peşini bırakır. Fakat Şule, Cengiz’den gizli olarak Turna’yı yetimhaneden almayı ve birlikte yaşamayı düşünür. Fakat iki isim için de hayaller kolay bir şekilde gerçekleşmez ve yeni gelişmeler yeniden sorunlu dönemlere doğru iki ismin ilerlemesine neden olur. Yaşanan bu olaylar sonrasında gözler yeni bölüme çevrilirken, dizinin yeni bölümü haftaya Salı akşamında televizyonlarda yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler