Ana SayfaDizilerPoyraz Karayel 75. Bölümde Neler Olacak?

İlgili Postlar

Poyraz Karayel 75. Bölümde Neler Olacak?

Poyraz Karayel son bölüm itibariyle özellikle Çınar ve Hikmet arasındaki ilişki giderek heyecan yaratmaya başladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her sezon yüksek izlenme oranları elde etmeyi başaran Poyraz Karayel’de son sezon oldukça heyecan dolu geçiyor. Eski Aşkın tekrar canlandığı dizide özellikle Ayşegül’ün evlenmesi Çınar ile oldukça zorlu bir sürecin başlamasına neden oldu. Evlendikten hemen sonra Poyraz’ın tekrar yaşadığını öğrenen ve ona karşı aşkı bitmediği için tekrar şans vermek isteyen Ayşegül, Çınar’dan ayrıldığını sansa da bu ihanetin bedeli Ayşegül’e ağır olacak.

Çınar Ölüm Planları Yapıyor!

Son yayınlanan bölümde Çınar’ın Ayşegül’ü öldürme planları yapması ilişkiye giderek zora sokarken 75. bölümde yayınlanacak olanlar şimdiden merak ediliyor.

Son Bölümde Neler Oldu?

Poyraz Karayel görevi icabı Türkiye’deki mafyanın başında kimin olduğunu öğrenmeye çalışırken bir yandan da aşkına yeniden kaldığı yerden devam etmek ister. Bu nedenle eski evinin kiralık olduğunu öğrendiği gibi büyük bir mutluluk yaşayan çift, bu evi tutarak yeniden eski anılarını canlandırmaya çalışır. Fakat Ayşegül’ün kendisini gören Nevra hanımdan haberi yoktur. Nevra Hanım, Ayşegül ile Poyraz’ın samimi hallerini gördükten sonra bu durumu Çınar’a anlatır. Çınar ise kendisini Hikme ile aldattığını sanan Ayşegül’e karşı oldukça tepkilidir.

Çınar, Ayşegül’ün evden gitmesine izin verse de onun yaşamasını istemez ve bu nedenle Ayşegül’ü öldürmek için planlar yapmaya başlar. Hikmet sandığı Poyraz ve Ayşegül’ü öldürmek isteyen Çınar, bu konuda çeşitli planlar yaparak onların yaşamına son vermek isterken Poyraz ve Ayşegül yaşanan tüm bu olaylardan habersiz mutlu bir yuva kuracağını zanneder.

75. Bölüm Fragmanı Merak Ediliyor!

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı 74. bölümü yayınlanan dizinin özellikle son sahnelerinde Çınar’ın ölüm planları, Ayşegül ve Poyraz arasında yaşanan aşkın nasıl devam edeceği konusunda büyük bir soru işareti yaratıldı.

Bu nedenle diziyi seven kişiler yeni bölümün bitmesi ile birlikte bir sonraki bölüm fragmanını izlemek istedi. Fakat henüz dizinin 75. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Önümüzdeki hafta itibariyle 75. bölüm fragmanının yayınlanması beklenirken fragmanın yayınlanması ile birlikte yeni bölümde yaşanacakları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler