Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Yeni Bölümünde Yine Gözyaşı Var!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Yeni Bölümünde Yine Gözyaşı Var!

Kanal D’de yayınlanan ve fenomen haline gelen Kısmetse Olur bugün yine oldukça hareketli geçti.

Her gün ekranlara gelen ve yüksek izlenme oranları alan Kısmetse Olur’da bugün aşk, ihtiras ve gözyaşı yine ekranlara geldi.

Adnan Ve Didem Arasında Neler Yaşanıyor?

Bugün ekrana gelen yeni bölümde özellikle Adnan ile Didem arasında yaşananlar dikkat çekerken ikili özel bir akşam yemeği yiyerek birbirine duygularını açık yüreklilikle anlattı. Adnan bugüne kadar ilişkide geri planda kalan taraf olsa da yemekte duygularını Didem’e samimi bir şekilde anlatarak ilişkisinde bir adım daha atmayı başardı. Özellikle Didem ile evlenmek istediğini ve bu konuda oldukça kararlı olduğunu söyleyen Adnan, bu açıklamaları ile Didem’i çok mutlu etti.

Kısmetse Olur’da Aşk Üçgeni!

Evde Adnan ve Didem ilişkisi yolunda ilerlese de farklı aşk üçgenleri de oluşmaya devam ediyor. Sibel, Kaan ve Ünal arasında yaşanan ilişki giderek gerilime doğru sürüklenirken Kaan ve Ünal, Sibel için birbirine karşı adeta kılıçları çekti ve mücadele içerisine girdi. İki adayın birbiri için böylesine yarışması ise Sibel’i oldukça memnun etmiş gibi duruyor.

Rabia’nın Gözyaşları!

Kısmetse Olur evindeki mutsuz isim ise Rabia oldu. Özellikle yarışmanın yayınlanmaya başladığı ilk haftalardan itibaren Gökhan ile bir ilişki içerisine giren Rabia popüler isimlerdendi. Fakat oldukça dalgalı bir ilişki nedeniyle sürekli üzülen Rabia, sonunda bu aşktan çekilme kararı aldı. Bu hafta içerisinde Gökhan ve Rabia tarafından yapılan açıklamalarda ilişkinin sona erdiği ve artık bir araya gelmeyeceklerini söylemesi özelikle hayranlarını çok üzdü. Fakat bugün evde dinletilen müzikler, Rabia ile Gökhan’ın özel şarkıları olduğu için Rabia’nın duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. Oturduğu sırada müziğin evde duyulmaya başlaması Rabia’nın kısa süre içerisinde ağlamasına neden oldu.

Hala Seviyor Mu?

Duygularına hakim olamayan ve hala aşkını içinde yaşamayı tercih eden Rabia, Gökhan’a karşı kendine engel olmaya çalışsa da bir müzik dahi Rabia’nın ne kadar etkilendiğini ve aşkını göstermesi için yetti. Rabia’nın bu duygu dolu anlarına Gökhan’ın nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler