Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Evinde Ünal Ve Kaan'ın Kavgası!

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Evinde Ünal Ve Kaan’ın Kavgası!

Ekranların aksiyonu bol evlenme programlarından olan Kısmetse Olur evinde yeniden sesler yükseldi.

Kanal D’de yayınlanan ve gerilimli anları ile dikkat çeken evlenme programında dün yayınlanan yeni bölümde erkekler arasında yaşanan tartışmalar ve kavga dikkat çekti. Dün yayınlanan bölümde özelikle son günlerde üçlü aşk dedikoduları ile isimleri sık sık anılan Kaan, Ünal ve Sibel ilişkileri bölüme damga vurdu.

Kısmetse Olur Evinde Kavga Nasıl Başladı?

Evdeki kavga Ünal ile Sibel arasında başlayan yakınlaşma ile alevlendi. İkiliyi gören Kaan, duruma müdahale etmek isterken, ikilinin yanına gitti ve sözlü tartışmalar başladı.

Ünal ve Sibel bir önceki programda da birbirine karşı oldukça yakın davranışlarda bulunarak dikkat çekmiş ve bu yakınlaşma da yine Kaan’ın hiç hoşuna gitmemişti. Dün yayınlanan bölümde yine birbirine yakın davranan Sibel ve Ünal’ı gören Kaan bu sefer olaya müdahale etti.

Sibel’e Anlatmaya Çalıştı

Yaşanan olaylardan dolayı duyduğu rahatsızlığı Sibel’e anlatmak isteyen Kaan, sert bir tutum sergileyince Sibel’in tepkisi çekti ve ikili arasındaki ipler iyice koptu. Kavga sonrasında Ünal ile zaman geçirmeye başlayan Sibel, bu hareketi ile Kaan’ın daha da kızmasına yol açtı.  Bu duruma sinirlenen Ünal ise Kaan’ın üzerine yürümeye başladı.

Bugüne kadar Sibel ile Ünal arasındaki ilişkide tartışma yaşanmadığı gibi Sibel bu konuda daha çok Ünal’ı tercih edeceğinin de sinyallerini vermişti. Sibel ile Kaan arasında yaşanan kısa süreli tartışmaya Ünal sert bir şekilde giriş yaptı. Kızlar evini basarak Kaan’ın üzerine yürümesi olayın bir anda kavgaya dönüşmesine yol açtı.

Eline Geçenleri Atmaya Çalıştı!

Sinirlerine hakim olamayan Ünal, eline geçen her şeyi Kaan’ın üzerine atmaya çalıştı. Kavgaya müdahale etmeye çalışan kızlar evindeki adaylar, Ünal’ı zorlukla yatıştırdı.

Paylaşılamayan İsim Sibel!

Yarışmaya geçtiğimiz haftalarda dahil olan Sibel, Kaan ve Ünal arasında paylaşılamadı. Sibel daha ilk günlerde Kaan ile Turgay arasında sert tartışmaların yaşanmasına yol açmıştı. Sık sık kavgaların sebebi olarak ön plana çıkan Sibel, talibi çok olmasına karşın henüz evde bir ilişkiye başladığını duyurmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler