Ana SayfaDizilerAdı Efsane Erdal Beşikçioğlu İle Geliyor!

İlgili Postlar

Adı Efsane Erdal Beşikçioğlu İle Geliyor!

Türk televizyon tarihinin en çok sevilen isimlerinden olan Erdal Beşikçioğlu, Adı Efsane adlı yeni dizi ile yeniden ekranlara geliyor.

Uzun zamandan beri tanıtımları yapılarak ilgi uyandırılan Adı Efsane, artık ekranlardaki macerasına başlayacak. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu gibi efsane ismin olduğu dizi için hala net bir yayın tarihi belirlenmemiş olsa da ilk fragman yayınlandı.

Adı Efsane Fragmanı Yayınlandı!

Dizinin fragmanın yayınlanması ile birlikte dizi hakkındaki ilk ipuçları da verilmeye başlandı. Dizide D Productions imzasının olması, beklentilerin daha da artmasını sağlarken, dizi ekibi de oldukça titizlikle oluşturulmuş. Başrolde yer alan Erdal Beşikçioğlu’ya dizide eşlik eden diğer isimler yine oldukça sevilen oyunculardan olan Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer.

Dizinin Hikayesi Ne?

Baba rolünde karşımıza çıkan Erdal Beşikçioğlu, dizideki Tarık karakterini oynuyor. Dizinin konusu ise şöyle;

Hayatındaki her şeyini kaybeden ve bu nedenle büyük bir pişmanlık duyan Tarık, hayatını yeniden geri kazanmak ister. Bu noktada en büyük amacı ise kaybettiği kızlarına yeniden ulaşmak ve onlardan ikinci bir şans isteyerek yeni bir hayat kurmaktır.

Dizinin ana kurgusu Tarık’ın kızları ile arasında yaşanacak gelişmeler olurken, bu noktadan çıkış ile özel bir slogan da hazırlanmış durumda. “Herkes ikinci bir şansı hak eder” sloganı ile duyurulan dizide, Tarık için kızlarının ikinci bir şansı verip vermeyeceği, ilişkilerin nasıl seyredeceği merak ediliyor.

Fragman İlgi Çekti!

Dizi için yayınlanan ilk fragman ilk günden itibaren oldukça ilgi çekerken, sizler de Adı Efsane fragmanı için videoya göz atabilirsiniz.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Quygngq0nB8]

En Büyük Etken Erdal Beşikçioğlu!

Adı Efsane adlı dizi için en büyük etkenlerden bir tanesi Erdal Beşikçioğlu. Bugüne kadar yer aldığı pek çok projede başarılı bir oyunculuk ortaya koyan ve farklı rollerde yer almasına rağmen seyircinin her zaman destek verdiği ünlü aktör, Adı Efsane için de yine en popüler isimlerden birisi olmayı başardı.

Adı Efsane öncesinde Behzat Ç. Gibi milyonlarca seveni olan bir dizide yer alan ve ardından 46 Yok Olan gibi yapımlar ile dizi kariyerine devam eden Erdal Beşikçioğlu, yeni sezonda Adı Efsane ekibi ile karşımıza çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler