Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Ünlüler Ve Gönüllüler Takımı Açıklandı!

İlgili Postlar

Survivor 2017 Ünlüler Ve Gönüllüler Takımı Açıklandı!

Survivor 2017 için en çok merak edilen soru yanıtını buldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı TV8’de resmen yayınlandı.

Ocak ayı itibari ile ekranlarda yeniden Survivor heyecanı başlayacak. Uzun zamandan beri pek çok farklı bilginin sızdırıldığı Survivor için yapılan resmi açıklamalar ile birlikte tüm yarışmacılar ve detaylar belli oldu.

Daha önceki sezonlarda farklı ve iddialı yarışmacılardan kurulan takımlar, bu yıl da benzer bir stratejiyle oluşturuldu. Fakat özelikle ünlüler takımında yer alan ünlülerin sert ve agresif mizaçlı olması, bu yılın daha sert geçeceği izlenimini şimdiden verdi.

Ünlüler Takımında Kimler Var?

Acun Ilıcalı tarafından sürpriz bir şekilde açıklanan ünlüler takımında yer alan ünlü isimler ise şöyle; İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk, Tarık Mengüç, Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, Milli atletler Sema Apak, Pınar Saka, milli boksör Adem Kılıçcı, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül. Ünlüler takımı için hazırlanan tanıtım ise şöyle;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ppXqvPCmzP0&w=600&h=400]

Gönüllüler Takımında Kimler Var?

Yapılan resmi açıklamalara göre Survivor 2017’nin gönüllüler takında yer alacak isimler şöyle; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer olarak açıklandı. Gönüllüler takımı için hazırlanan tanıtım ise şöyle;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FZGo0EaxR78&w=600&h=400]

Eser West Sürprizi!

Gönüllüler takımının açıklanmasının ardından en çok dikkat çeken isim ise Eser West oldu. Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur evine giren ve burada bir gelin adayı ile oldukça derin bir aşk yaşayan Eser West, bu programdan elendikten sonra Survivor 2017 kadrosuna dahil edildi. Özelikle Kısmetse Olur programında cast iddialarına neden olan Eser West’in Survivor 2017 için de seçilmesi benzer iddiaların ve eleştirilerin Survivor için yapılmasına neden oldu.

Survivor 2017 Ocak ayında TV8’de ilk bölümleri ile birlikte ekranlara gelecek. İlk bölümün yayınlama tarihi ise 21 Ocak. 21 Ocak tarihinde başlayacak yarışmanın daha iddialı geçmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler