Ana SayfaDizilerKerem Bürsin Türkiye'nin Rocky’si Olacak!

İlgili Postlar

Kerem Bürsin Türkiye’nin Rocky’si Olacak!

ATV ekranlarında yayınlanacak “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisi için Kerem Bürsin oldukça zorlu bir hazırlık sürecinden geçti.

Son dönemlerin en ünlü isimlerinden birisi olan ve iddialı projelerde karşımıza çıkan Kerem Bürsin, bu sezon yeni bir diziyle ekranlara gelecek. ATV’de önümüzdeki haftalardan itibaren yayınlanacak olan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Kerem Bürsin bir boksörü canlandıracak. Yük gemilerinde çalışan ve aynı zamanda boksu çok seven Bürsin, hayatını bu şekilde geçirirken aşık olacak ve ardından dizideki hikaye bu aşk ile birlikte başlayacak.

Kerem Bürsin Rolüne ABD’de Hazırlandı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaz boyunca aldığı boks eğitimi ile dizi için oldukça sıkı bir şekilde çalıştığını belirten ünlü aktör üstelik oldukça ünlü bir isimden dersler almış.

Ünlü Hocadan Ders Almış

ABD’de İngiliz boksör Tony Jeffries ile çalışan ve dizideki rolüne daha iyi bir şekilde hazırlanma imkanı elde eden Kerem Bürsin, bu sırada sık sık vücut çalışmayı da ihmal etmemiş. Üstelik daha önceki dizilerde de sürekli estetik vücudu ile ön plana çıkmayı başaran aktör, bu özelliği sayesinde de dizi için Türkiye’deki en uygun isimlerinden bir tanesi olarak görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde özel bir röportaj vererek Amerika Birleşik Devletleri’nde geçirdiği günleri anlatan Kerem Bürsin, tüm gününü özel spor salonunda geçirdiğini açıkladı. Kaliforniya’da bulunan ünlü Box ‘N Burn Boxing Fitness Salonu’nda çalıştığını söyledi. Spor salonuna sabah erken saatlerden itibaren gittiğini söyleyen Kerem Bürsin, gece geç saatlere kadar çalışarak bu konuda oldukça iyi bir eğitim süreci geçirdiğini ve boksla ilgili bilgiler öğrendiğini belirtti.

Türkiye’de Devam Ediyor

Dizinin çekimi başlayacağı için Türkiye’ye dönmek zorunda kalan ünlü isimn, dönüşü itibariyle antrenmanlarına burada da devam edecek. Ünlü ismin Türkiye’deki hocası ise Abidin Yıldırım olacak. Dizi çekimlerinden kalan vakitlerinde dizideki rolüne daha iyi bir şekilde adapte olabilmek ve rolünü daha iyi bir şekilde yapabilmek adına eğitimlerini aksatmayacağını de belirtirken, genç aktör keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.

 “Turkish Rocky” Olacak

Dizi ekibi ve eğitmenleri tarafından kendisine Turkish Rocky olarak isim takıldığını da söylemeyi ihmal etmeyen aktör, oldukça iddialı. Bürsin üstelik Türkiye’de alışılmamış konusuyla bir boks dizisinde yer alarak bu konuda da yine ilkleri başarmış olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler