Ana SayfaDedikoduNez, tacize uğradığını açıkladı: "Bana bakıp dudaklarını yaladı."

İlgili Postlar

Nez, tacize uğradığını açıkladı: “Bana bakıp dudaklarını yaladı.”

Nez, eğlenmek için gittiği bir mekanda tacize uğradığını iddia etti. Savcılığa başvuran Nez, mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatırken “Bana bakıp dudaklarını yaladı” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Nez, 5 Mayıs gecesi eğlenmek için gittiği Beyoğlu’ndaki bir mekanda bir erkek tarafından kendisine psikolojik şiddet uygulanıp cinsel tacizde bulunulduğunu iddia etti. Nez, iddiaların muhatabı olan Kemal N. hakkında savcılığa şikayette bulundu. Mahkemeye ifade veren ünlü şarkıcı Nez, “Beni takip ediyor, evimi gözetliyor, gizlice fotoğraflarımı çekiyor.” sözleri ile iddialarda bulundu ve Kemal N.’nin tutuklanmasını talep etti.

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre geçtiğimiz günlerde evlilik haberleri ile gündemde olan şarkıcı Nez, görülen davada hakime yaşadığı anları, “Mekanda otururken o an gizlice çekilmiş fotoğraflarım cep telefonuma mesaj olarak atıldı. Büyük korku yaşadım. Kapıya çıktım, adının Kemal N. olduğunu öğrendiğim kişi bana bakıp dudaklarını yaladı. Evime kadar takip etti. Evimin etrafında dolaşıp beni gözetledi. Aldırdığım koruma ve uzaklaştırma kararı gözünü korkuttu ama hala tedirginim. Kemal N.’nin cinsel taciz suçundan cezalandırılmasını talep ediyorum.” şeklinde anlattı.

Nez kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler