Ana SayfaÜnlülerPopStar 2018'in ilk bölüm birincisi Salih'i daha önce hangi yarışmalara katıldı?

İlgili Postlar

PopStar 2018’in ilk bölüm birincisi Salih’i daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Uzun bir ayrılığın ardından ekranlara ‘merhaba’ diyen Popstar 2018, iddialı bir başlangıç yaptı. İddialı ses yarışmasının ilk bölümünde kazanan isim jüriyi kendine hayran bırakırken, izleyicileri ekran başında mest etti. Popstar 2018’in ilk bölümünün kazanan ismi kim oldu? Hangi şarkıyı seslendirdi? Jüriden nasıl bir tepki aldı? Kazanan isim, daha önceden tanıdığımız biri mi? Popstar 2018’in ilk bölümü ve kazanan isme dair merak edilen tüm detaylar haberimizde…

İlk olarak 2003 yılında Ercan Saatçi,Armağan Çağlayan, Ahmet San, Deniz Seki ve Zerrin Özer’in jüri üyesi, Haldun Dormen ve Gamze Özçelik’in sunuculuğunu yapması ile ekrana gelen Popstar yarışması, 14 Mart Çarşamba akşamı ekranlara geri döndü. Program, yeni yayın hayatına iddialı bir giriş yaptı.

Popstar 2018’in birincisi Salih Zülüfoğlu

Popstar 2018’in ilk bölümünde birbirinden iddialı sesler yarıştı. Jüri üyeleri, birbirinden yetenekli yarışmacılar ile unutulmaz anlar yaşadılar. Ekran başındakiler de müzik ziyafeti yaşadıkları bir akşam geçirdiler.

Yarışmanın ilk bölümünde kazanan Salih Zülüfoğlu oldu. Zülüfoğlu, ‘Devlerin Aşkı’ performansı ile jüri üyelerinden tam not almayı başardı. İddialı bir yarışmacı olan Salih Zülüfoğlu, tüm jüri üyelerinden 100 tam not alırken, jüri koltuğunda oturan Bülent Erosy’un “Bu iş bu kadar olur, geçmiş olsun evladım, Muhteşem! Bir icraa bu kadar güzel olur, sizi tebrik ediyorum, söylenecek tek söz ancak 100 puan olabilir.” sözleri ile takdirini kazandı.

Popstar 2018 Birinci Bölümde, Kazanan Salih Zülüfoğlu Oldu!

https://www.youtube.com/watch?v=njlMxEqgxi4

Salih Zülüfoğlu daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Yetenek Sizsiniz Türkiye

Popstar 2018 yarışmasının kazananı Salih Zülüfoğlu, 2012 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Yarışmada, etkileyici performansı ile dikkat çekse de birinci olamamıştı.

X Factor

Zülüfoğlu, 2014 yılında da X Factor yarışmasına katılmıştı. Bu yarışmada da birinci olamamıştı.

O Ses Türkiye

Salih Zülüfoğlu, geçtiğimiz yıl da O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı. Yarışmada, Bülent Ersoy’un ‘Kor’ isimli şarkısını seslendirmiş ve çok beğenilmişti. Ancak, yine de birinci olmayı başaramadı.

Popstar 2018

Ses yeteneğine güvenen Salih Zülüfoğlu, son olarak 14 Mart Çarşamba akşamı yeniden yayın hayatına başlayan Popstar 2018 yarışmasına katıldı. Ve sonunda yarışmanın birincisi olmayı başardı.

Salih Zülüfoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler