Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan, Elenmesine Sevinenlere: Merak Etmeyin 3 TV Kanalından Teklif Aldım

İlgili Postlar

Nihat Doğan, Elenmesine Sevinenlere: Merak Etmeyin 3 TV Kanalından Teklif Aldım

Survivor’dan elenerek ayrılan Nihat Doğan, elenmesine sevinenlere yayınladığı video işle yanıt verdi. Doğan, “Hiç merak etmeyin 3 televizyon kanalından teklif aldım.” dedi. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan’dan yeni program sürprizi

Survivor 2018 All Star takımında mücadele eden Nihat Doğan, eleme potasından en az oyu alarak çıktı ve elendi. Survivor’a veda eden Nihat Doğan, elenmesine sevinenler için bir video yayınladı ve sürpriz bir haber verdi. Doğan, “Hiç merak etmeyin 3 televizyon kanalından teklif aldım.” dedi.

Nihat Doğan Survivor’dan ayrılırken inciler dizdi…

Merak etmeyin, biz maraton koşuyoruz

Nihat Doğan, yayınladığı videoda “Kardeşlerim, belki de hayatımda ilk defa kendi nefsimi mutmain etme noktasında yarım kalan bir hikayemi, yarım kalan bir romanı tamamlama adına gelmiş olduğum Survivor yolculuğumuz, serüvenimiz burada sona erdi. Gerek sosyal medyada benim yanımda olan, SMS yollayan veya normal hayatta SMS yollamayıp da bana dualar eden herkesten Rabbim bin kere razı olsun, yüz bin kere razı olsun. Sizler benim yanımda oldunuz, Rabbim de her iki cihanda sizin yanınızda olsun. Bu arada elemeymiş, oylamaymış vs. sakın aklınıza bir şey gelmesin. Biz az değildik, hiçbir şeye karşı da mücadele etmedik. Yalnız onlar biraz daha fazlaydı. Bu arada benim elendiğim için sevinen bazıları var. Hiç merak etmeyin, biz her zaman kazananız. Elendiğimizin üçüncü gününde üç televizyon kanalından program teklifi aldık. Merak etmeyin, biz maraton koşuyoruz. Yolumuz uzun. Şimdilik görüşmek üzere Allah’a emanet olun.” diye konuştu.

İtin köpeğin bedduası ile ölmem

Nihat Doğan, paylaştığı videonun altına “Duasıyla var olmadığım itin köpeğin bedduası ile ölmem.” notunu düştü. Doğan’ın bu notu oldukça dikkat çekiciydi.

Nihat Doğan, Survivor 2018’den elendi.

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler