Ana SayfaÜnlülerFurkan Kızılay, Havuç Karakterini Neden Oynamadığını Açıkladı!

İlgili Postlar

Furkan Kızılay, Havuç Karakterini Neden Oynamadığını Açıkladı!

Çocuklar Duymasın’daki Havuç karakterini terk etmesi ile ilgili maddi konuların gündeme gelmesi hakkında konuşan Furkan Kızılay, “İddia edildiği gibi sorun para değildi. Başka rollerde kendimi göstermek istedim.” dedi. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Furkan Kızılay, çocukluk yıllarında Çocuklar Duymasın dizisi oyuncu kadrosunda yer alarak oyunculuk kariyerinde ilerlemeye başlamıştı. Dizide, Haluk ve Meltem’in küçük oğlu Havuç karakterine hayat vermişti. Uzun yıllar bu rol ile ekranlarda boy gösteren Furkan Kızılay, artık ünlü bir oyuncu olmuştu. Kızılay, yeni sezonda yeniden yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde rol almadı. Dizide, Havuç rolünü onun yerine Baran Erdoğan canlandırmaya başladı.

Furkan Kızılay ‘Aslan Ailem’e Dahil Oluyor

Furkan Kızılay neden Havuç rolünü kabul etmedi?

Furkan Kızılay’ın Çocuklar Duymasın’daki Havuç rolüne geri dönmemesi, birçok iddiayı da beraberinde getirmişti. Kızılay’ın, yapımcı ile maddi konularda anlaşamadığı ve bu yüzden diziye geri dönmediği iddia edilmişti.

Sebep maddi değil

Önceki gün, Nişantaşı’nda kız arkadaşı ile birlikte yürürken görüntülenen Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın’da rol almaması ile ilgili ortaya atılan iddialar hakkında bir açıklama yaptı. İddiaların, gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını ifade eden Furkan Kızılay, “Ben başka rollerde, başka yapımlarda da yer almak istediğim için diziden ayrıldım. Ekonomik anlaşmazlık sebebiyle diziden ayrılmadım. Birol Güven ile halen samimi şekilde görüşüyoruz. Şu an başka bir dizide rol alıyorum, ‘Havuç’ rolü değil. Başka rolleri de oynayabileceğimi göstermek için diziden ayrılmak istedim.” diye konuştu.

Dolu dizgin aşk

Ünlü oyuncu Furkan Kızılay, kız arkadaşı ile geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süre objektiflerden kaçan çift, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında bir kafede otururken ilk kez görüntülenmişlerdi. Ünlü oyuncu, aşkının tadını çıkarmaya devam ediyor.

Furkan Kızılay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler