Ana SayfaÜnlülerPopçu Hatice'den 33 bin liralık ceketiyle olay olan Demet Akalın'a sert tepki!

İlgili Postlar

Popçu Hatice’den 33 bin liralık ceketiyle olay olan Demet Akalın’a sert tepki!

Popçu Hatice’den 33 bin liralık ceketiyle olay olan Demet Akalın’a sert tepki! Pop şarkıcısı Hatice, single çekimlerinde giydiği 33 bin liralık ceketi ile olay yaratan Demet Akalın’a tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Hatice’nin sevgilisi sanılan Mustafa Yabaş’ın aslında kim olduğu ortaya çıktı!

Demet Akalın’ın 33 bin liralık ceketi olay yarattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni single çalışması için objektif karşısına geçtiğimiz ceketi ile olay yaratmıştı. Akalın’ın giydiği dünyaca ünlü oldukça pahalı bir markaya ait olan ceketin fiyatı tam 33 bin liraydı. Demet Akalın’ın ceketi sosyal medyada olay yaratmıştı. 33 bin lira değerindeki ceket, çok eleştirilmişti.

Demet Akalın kimdir?

Popçu Hatice’den Demet Akalın’a sert tepki

Demet Akalın’ın 33 bin liralık ceketini eleştirenlerden biri de ünlüler dünyasından. Popçu Hatice, reklam yaptığını düşündüğünü ifade ettiği Demet Akalın’ın bu hareketini, son günlerde gelen çocuk tacizi ve ölümü haberlerine karşı saygısızlık olarak değerlendirdiğini dile getirdi.

Hatice kimdir?

Sanatçılar örnek olmalı. Örnek alınmamalı bazen!

Duyarlı kişiliği ile bilinen popçu Hatice, Demet Akalın’ı eleştirdiği paylaşımında “1.gün herkese sitem et, yas var de, listenden çıkar. 2.gün ise Gucci reklamı ile matemi unut “Canıma da değsin” de. Türk halkı karşındaki. Yemiyor pahalı kumaşlardan ucuz resimleri! Ülke körpe yavrularını kaybetmişken, bu kadar hain bir şekilde, bir hafta daha sabretseydi insanlığınız. 24 saat öncesi herkesi yerden yere vururken, 24 saat sonra ‘Canıma da değsin’. Canına acı ve hüzün değmiş Ülkeme saygısızlık yapmayın. Sanatçılar örnek olmalı. Örnek alınmamalı bazen!” ifadelerine yer verdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni single çalışması kapsamında fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçerken giydiği 33 bin lira değerindeki ceketi ile iki gündür sosyal medyanın en çok konuştuğu isim haline geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler