Ana SayfaDizilerNesrin Cavadzade'nin menajerinden La Casa De Papel açıklaması! Diziye katılacak mı?

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade’nin menajerinden La Casa De Papel açıklaması! Diziye katılacak mı?

Nesrin Cavadzade’nin menajerinden La Casa De Papel açıklaması! Diziye katılacak mı? La Casa De Papel dizisinde rol alacağı konuşulan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’nin menajerinden konu hakkında ilk açıklama geldi. Merakla beklenen sorunun yanıtı geldi. Nesrin Cavadzade, La Casa De Papel’de rol alacak mı? Nesrin cavadzade, La Casa De Papel’de yer alan ilk Türk olacak mı? Detaylar haberimizde…

La casa de papel 3. Sezon Tarihi Belli oldu!

La Casa De Papel izleyicisini heyecanlandıran haber

Dünya çapında ilgiyle izlenen Netflix dizisi La Casa De Papel hakkında, Nesrin Cavadzade’nin oyuncu kadrosuna katılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Başlarda İspanya’nın üç kanalında yayınlanan ve popüler olan, ardından Netflix’de yayınlanmaya başlayan ve dünya çapınca milyonlarca kişi tarafından fenomen derecede izlenerek popüler olan La Casa De Papel dizisinin üçüncü sezonunun yayınlanması ile ilgili açıklama yapılmış ve izleyicilerini heyecanlandırmıştı.

Nesrin Cavadzade kimdir?

La Casa De Papel’de İstanbul karakterini kim oynayacak?

La Casa De Papel dizisinde, ana karakterlerin isimleri şehir isimleri olarak verilmiş durumda. Diziye, üçüncü sezonunda İstanbul karakterinin katılacağı söylentileri ortaya çıkınca, Türk La Casa De Papel izleyicileri heyecanlandı. Herkes, La Casa De Papel dizisinde İstanbul karakterini kimin canlandıracağı sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Nesrin Cavadzade La Casa De Papel’de rol alacak mı?

La Casa De Papel dizisinde İstanbul karakterini Nesrin Cavadzade’nin canlandıracağı söylentileri ayyuka çıkmıştı. Azerbaycan asıllı Türk oyuncu Nesrin Cavadzade’nin menajeri Selin Kök, beklenen açıklamayı yaptı:

Çıkan bazı haberler doğru. Görüşmeler sürüyor. İlk görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Bir görüşme daha yapılacak. Nesrin Hanım 4-5 dil bilen bir oyuncu, bu onu daha da farklı kılıyor. Canlandırılacak karakterle ilgili şimdilik bir bilgi vermem doğru olmaz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene İspanyol yapımı “El Desentierro” adlı sinema filminde kamera karşısına geçti ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tercih edilmesinde önemli faktörlerden biri de bu olsa gerek…

Nesrin Cavadzade hayranları heyecanlı

Nesrin Cavadzade’nin menajerinden gelen açıklama, La Casa De Papel dizisi izleyicilerini heyecanlandırdı. Görüşmelerin hala daha devam ettiğinin öğrenilmesi ile, sonuca bir adım daha yaklaşıldığı hissedildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler