Ana SayfaDedikoduPop Müziğin Ünlü İsimleri Ala'da Buluştu!

İlgili Postlar

Pop Müziğin Ünlü İsimleri Ala’da Buluştu!

Türk pop müziğin en sevilen isimleri Cansu Kurtçu Demet Akalın Deniz Seki ve Işın Karaca Ala isimli şarkı da buluştu. Sanat dünyasında yaşanan gerilim ve rekabete karşılık aralarında ki dayanışma ile büyük dikkat çeken bu dört isim diğer ünlü sanatçılara örnek oldular. Cansu Kurtçu Demet Akalın Deniz Seki ve Işın Karaca birlikte bir anımız olsun diyerek seslendirdikleri ‘Ala’ büyük ilgi görmüştü.

Klip Çekiminde Eğlenceli Dakikalar Yaşandı!

Söz ve müziği Cansu Kurtcu ‘ya düzenlemesi Fettah Can ve Alper Atakan ‘a ait ‘Ala’ şarkısı geçtiğimiz günlerde kliplendi. Metin Arolat yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen video klip çekiminde ise eğlenceli görüntüler yansıdı. Klibin fotoğraflarını ise Sefa Gulsoy çekti.

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

Bir Çok Ünlü İsim Destek Oldu!

Cansu Kurtçu Demet Akalın Deniz Seki ve Işın Karaca tarafından seslendirilen şarkının tanıtımı yayınlandığı andan itibaren bir çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Birçok müzik eleştirmeni tarafından olumlu eleştiri alan Cansu Kurtcu, Demet Akalın, Deniz Seki ve Işın Karaca’nın ‘Ala’ şarkısı çıktığı andan itibaren listelerde ilk sırada aldı.

cansu kurtçu kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler