Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'la Aşk Yaşayan Serenay Sarıkaya Yakalanmamak İçin Önlemler Alıyor!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’la Aşk Yaşayan Serenay Sarıkaya Yakalanmamak İçin Önlemler Alıyor!

Geçtiğimiz haftalarda Cem Yılmaz’la birlikteliğini itiraf eden Serenay Sarıkaya son dönemlerde meydanın en çok konuştuğu isimler arasında yer alıyor. Havaalanında yaptığı açıklamanın ardından bir daha açıklama yapmayan Cem Yılmaz’la aşk yaşayan Serenay Sarıkaya yakalanmamak için önlemler alıyor! İşte ünlü oyuncunun o önlemleri;

Defne Samyeli’yi Sildi

Geçtiğimiz sene bir buçuk yıllık sevgilisi Defne Samyeli ile yollarını ayıran Cem Yılmaz’ın ayrılık nedeni Serenay Sarıkaya olarak gösterilmişti ancak Yılmaz herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişti. Uzun bir süre söylentiden ibaret olduğu sanılan haberlerin gerçek olduğunun ortaya çıkmasının ardından Samyeli “Kondurmadım” sözleriyle durumu açıklamış karşılık olarak da Cem Yılmaz Defne Samyeli’yle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmişti.

Cem Yılmaz’dan Şok Açıklama: Evlendik

Cem Yılmaz’ın Tepkileri Çok Eleştiriliyor

Serenay Sarıkaya’yla ilişkisi ortaya çıktıktan sonra gelen tepkilere göndermelerde bulunan Cem Yılmaz‘ın tepkileri magazin dünyasında çok eleştiri alıyor. Kerem Bursin’in herkes mutlu olsun açıklamasına“Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar” yazan bir Birleşmiş Milletler bayrağını koydu sayfasına… Altına da, “Bi bu kalmıştı, iyi oldu” yanıtı gelmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Olayı köşeyazısında ele alan Cengiz Semercioğlu Cem Yılmaz hakkında “Filmlerin gişesi, Defne’ye haksızlık yapıldığının düşünülmesi, Serenay’la ilgili gelen eleştiriler Cem’in kimyasını bozmuşa benziyor. Eski Cem olsa Kerem’in bu sözlerine dönüp bakmazdı bile…” yorumunda bulundu.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz’la Aşk Yaşayan Serenay Sarıkaya Yakalanmamak İçin Önlemler Alıyor!

Geçtiğimiz haftalarda Bebek’te gittikleri bir restoranda telefonları denetim altına aldırdıkları iddia edilen çiftin gözlerden uzak kalmaya çalıştıkları söyleniyor. Yakalanmamak için çeşitli yöntemler deneyen Serenay Sarıkaya‘nın her zaman gittiği kafeye gitmediği, kalabalık alanlarda dolaşmadığı, iş görüşmelerini yaptığı kafe ya da mekanların arka kapısından çıktığı ve eğer bir mekana giriyorsa aracın mekana sıfır yanaşması gibi önlemler aldığı söyleniyor.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler