Ana SayfaÜnlülerPolisi ısıran ünlü oyuncuya 10 yıl hapis istemi!

İlgili Postlar

Polisi ısıran ünlü oyuncuya 10 yıl hapis istemi!

Polisi ısıran ünlü oyuncuya on yıl hapis istemi! Aracını durdurmak isteyen polisin elini ısıran ve davalık olan ünlü oyuncu Feyza Civelek hakkında on yıla kadar hapis cezası istendi. Feyza Civelek hakkında hazırlanan iddianamede yer alan ifadeler şaşkınlık yarattı. Feyza Civelek hakkında istenen hapis cezası ve yaşanan olayın detayları haberimizde…

Feyza Civelek kimdir?

Polisin elini ısıran Feyza Civelek’in hapsi isteniyor

Ünlü oyuncu Feyza Civelek ve geçtiğimiz aylarda yanında bulunan arkadaşı Ecem A. ile birlikte gece 03.30 sıralarında Ortaköy’deydi. Civelek, aracı ile seyir halindeyken, polis ekipleri tarafından rutin alkol kontrolü için durdurulmak istendi. Ancak, Feyza Civelek aracını durdurmak istemedi. Polis ekipleri ve 23 yaşındaki genç oyuncu Feyza Civelek arasında tartışma meydana geldi. Yaşanan olayda polis memurunun elini ısıran Feyza Civelek ve arkadaşı Ecem A., gözaltına alındı. Feyza Civelek ve arkadaşı Ecem A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Müracaat savcısına ifadelerini veren Feyza Civelek ve arkadaşı Ecem A., ifadenin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Yürütülen soruşturma, geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Feyza Civelek hakkında hazırlanan iddianame

Savcılık tarafından, oyuncu Feyza Civelek’in şüpheli olduğu bir iddianame hazırlandı. İddianamede, Feyza Civelek’in polis memurlarına tekme ve yumruk atarak saldırdığı, bir polisin sol elini ısırdığı ve dudağından çekerek yaraladığı, hakaret ettiği ve görevli polisin telefonunu elinden alarak yere atmak suretiyle kırdığı kaydedildi.

Dava ilerleyen günlerde görülecek

Feyza Civelek hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istendiği dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Polis ekiplerinin aracını durdurup alkol muayenesi yapmasını istemeyen ünlü oyuncu Feyza Civelek hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Feyza Civelek’in, hakkında hazırlanan iddianame neticesinde on yıla hapsi isteniyor. Feyza Civelek hakkındaki dava, ilerleyen günlerde görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler