Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın yakın dostu Özlem Yıldız, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın yakın dostu Özlem Yıldız, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Demet Akalın’ın yakın dostu Özlem Yıldız, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu… Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile yakın dost olan Özlem Yıldız, konuk olarak katıldığı programın canlı yayınınında gözyaşlarına boğuldu. Özlem Yıldız’ı bu kadar ağlatan olay ne oldu? Özlem Yıldız, Demet Akalın’ın başına gelen haciz olayı ile ilgili neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın, Demet Şener’den önce dul kalacak

Özlem Yıldız, Demet Akalın’ı yalnız bırakmadı

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, teve2 ekranlarında yayınlanan Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. 2005 yılında iş adamı Sinan Serter ile nikah masasına oturan, 2013 yılında Sinan Serter’in iflas etmesi ile birlikte boşanma kararı alan Özlem Yıldız, geçmiş dönemde yaşadıklarını şimdi Demet Akalın’ın yaşaması ile ilgili konuştu. Özlem Yıldız, zor günler yaşayan ve dün eşyaları haczedilen Demet Akalın’a destek verdi.

Demet Akalın kimdir?

Özlem Yıldız’dan evi haczedilen dostu Demet Akalın’a destek

Demet Akalın’ın evindeki eşyaların haczedildiği sırada gözyaşlarına boğulduğu hatırlatılan Özlem Yıldız, haciz anlarında Demet Akalın’ın yanında olduğunu ve yakın dostuna destek olduğunu anlatarak “Haciz olayı yaşanırken onunlaydım, kendimi onun yerine koydum ben o dönemi nasıl atlattım diye düşündüm bu tarz durumları yaşamayanlar bilmez.” diye konuştu.

Özlem Yıldız kimdir?

Özlem Yıldız boşanma sürecinde yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı

Programın canlı yayınını izleyen bir takipçi, Demet Akalın’ı suçlayıcı tarzda açıklamalarda bulundu. Bu anlarda gözyaşlarına hakim olamayan Özlem Yıldız, “Evimin kapısında kamyonlar duruyordu ve oğlumun okuldan gelmesine yarım saat vardı.Yıllardır çektiğim şeyleri ben biliyorum, yıllardır Akyarlar’da tatil yapıyorum ve bu alışkanlıklarım değişmedi ancak boyumu aşan borçların altına girdim ve yaşadıklarımı sadece ben bilirim. Kısa bir süre önce sonuçlanan bir dava sonrasında yine ödeme yaptım. Bu süre zarfında ev ve arabam elimden gitti. Borçlarımı yeni temizledim ve şu anda kirada oturuyorum.” şeklinde ifadeler kullanarak yaşadıklarını anlattı.

Demet Akalın, dün evine gelen haciz sonrasında eşi Okan Kurt ile boşanma kararı aldı. Ünlü çiftin boşanma davası, bugün Beykoz Adliyesi’nde görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler