Ana SayfaÜnlüler'Mabel Matiz Fetöcü' ihbarı!

İlgili Postlar

‘Mabel Matiz Fetöcü’ ihbarı!

‘Mabel Matiz Fetöcü’ ihbarı! Ünlü şarkıcı Mabel Matiz hakkında Fetöcü olduğu iddiası ortaya atıldı. Bir vatandaş, klibinde bir dolarların havada uçuştuğu Matiz’in, Fetö’ye destek verdiğini iddia ederek Matiz hakkında ihbarda bulundu. Mabel Matiz’in, Fetöcü iddiaları karşısındaki açıklaması ne oldu? Olayın detayları haberimizde…

Mabel Matiz’den bomba açıklama: Baba olacak olgunlukta değilim

Mabel Matiz’e, bir dolar yüzünden Fetö’cü ihbarı

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz’in ‘Ya Bu İşler Ne’ isimli şarkısının klibinde,  bir dolarlar başından aşağı dökülüyordu. Matiz’in, klibinde yer alan bu sahne ile Fetö’ye destek verdiği iddia edildi. Bir vatandaş, Mabel Matiz’in klibinde yer alan bu sahne ile Fetö’ye destek verildiğini iddia ederek ihbarda bulundu. Vatandaş, Mabel Matiz’i, ‘Terör örgütünün simgesi olan 1 doları kullanarak onlara destek veriyor’ diye şikayet etti.

Mabel Matiz kimdir?

Mabel Matiz, bir dolar ifadesi verdi

Vatandaşın şikayeti üzerine, Mabel Matiz hakkında soruşturma başlatıldı. Günaydın’ın haberine göre; Mabel Matiz, Çağlayan Adliyesi’ne giderek iddialar hakkında ifade verdi. Matiz, klibin yapımcısı tarafından hazırlandığını ve klibin kurgusuna dahlinin olmadığını iddia etti.

Fetö’nün simgesi bir dolar

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan darbecilerin üzerlerinden ve evlerinde yapılan aramada çok sayıda 1 dolarlık banknot ele geçirilmişti. Bir dolarlık banknotların örgütün simgesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Mabel Matiz’den kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler