Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ ve Didem Uzel 'in Arası Açıldı

İlgili Postlar

Pınar Altuğ ve Didem Uzel ‘in Arası Açıldı

Pınar Altuğ ve Didem Üzel ‘in arasına kara kedi girdi. 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katılan ikiliden Pınar Altuğ birinci, Didem Uzel ise ikinci olmuştu. Yarışmada başlayan dostlukları yıllar içerisinde devam eden ikilinin arası açıldı. Detaylar haberimizin devamında…

Didem Uzel kimdir?

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ ve Didem Uzel Neden Küstü?

Didem Uzel 2012 yılında iş insanı Selim Sarı ile evlenip New York’a yerleşmişti. Bu yıl koronavirüs sebebi ile ülkeye dönen Didem Uzel uzun yıllardır mesafelere rağmen yakın arkadaşı Pınar Altuğ ile kopmamış ve görüşmeye devam etmişti. Yakın zamanda araları açılan ikili birbirlerini instagram hesabından silip birlikte olan fotoğraflarını kaldırdılar. Yakın dostların neden arasının açıldığı ise bilinmiyor.

Didem Uzel Türkiye’ye Dönüş Sonrası Yaşadıklarını Anlattı

Bütün arkadaşlarım mayıs ayında Türkiye’ye döndü. Bir biz kaldık. Başımıza bir şey gelse Aslan’ı emanet edeceğimiz kimse yok. Çok direndik ve Selim ile üstesinden gelmeye çalıştık ama gelemedik.

Aslan için ağustos ayında dönüş yaptık. Ailece şöyle bir sonuç çıkardık; aynı şeyleri yaşamaktan korktuğumuz ve endişe ettiğimiz için önümüzdeki birkaç yılı Türkiye’de geçirmek istiyoruz.

Pınar Altuğ Hakkında Yapılan Kötü Eleştirilere Yanıt Verdi

Bizim için daha hayırlı ve görüyorum ki Aslan da çok mutlu. Daha korunaklı bir sistemin içinde olduğumuzu düşünüyorum. Evet orada da korunaklıydık ama evden hiç çıkamadığımız bir hayat yaşadık. Burada en azından aile fertleri var.

Amerika’dan Türkiye’ye dönme kararlarındaki en büyük etkinin sağlık olduğunu Uzel şu cümlelerle anlattı;

Sağlıkta yaşadığım tecrübelerden dolayı acilleri sıkıntılı buluyorum. Yoksa benim çocuk doktorum şahaneydi. Üniversiteleri, laboratuvarları çok iyi bir ülke. Eğer sağlıkla ilgili acile gidiyorsanız ki pandemide acile gidiyorsunuz. Bu beni çok korkuttu. Çünkü ben bir apandisit ameliyatının teşhisi için 11 saat acilde aç karnına, ne olduğunu bilmeden bekledim.

Sonra sedye üzerinde bir tuvalet kapısının önüne yatırıldım, sabahleyin de omzuma ‘Uyan’ diye biri vurdu. Gerçek bu. Aciller çok büyük bir sıkıntı orada. ‘Eğer ben koronavirüse yakalanırsam, acile gidersem’ korkusuyla uyanıyordum her sabah. Biz bu yüzden döndük.

Bizim için en önemli dönüş sebeplerimizden biri. Çok iyi doktorları, çok iyi hastaneleri, laboratuvarları var ama pandemide ne olurduk bilemem. Apandisitte bunu yaşadığım ve bir iki kere daha acilde aynı durumla karşılaştığım için bu kararı aldık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler