Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ "Tahammülüm Yok"

İlgili Postlar

Pınar Altuğ “Tahammülüm Yok”

Oyuncu Pınar Altuğ önceki gün bir AVM’de gazeteciler tarafından görüntülendi. Oyuncu sosyal medyada yapılan edepsiz yorumlara Pınar Altuğ “Tahammülüm Yok” dedi.

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ “Asla Tahammülüm Yok!”

Önceki gün AVM’de görüntülenen sevilen oyuncu Pınar Altuğ kızı Su’nun eğitimi ile ilgili “Su’nun eğitimi gayet iyi gidiyor. Kendisi sabah erken saatlerinde hazırlanıp dersinin başına geçiyor. O yüzden çok gururlanıyorum. Şu anda özel hocalık bir durumumuz yok.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Pınar Altuğ sosyal medyada takipçisine verdiği yanıt ile ilgili konuşulmuştu. Altuğ bu konu ile ilgili;

“Ben adaletli bir insanım. Biri haksızlık yaptığı zaman dayanamıyorum. Gelen kötü yorumları aştık artık. Evlenirken kimseden izin istemedik ki biz. En başta ailelerimiz olumlu yaklaştı zaten gerisi umurumda değil. Biz birbirimizi sevdik evlendik. Ama gelen edepsiz yorumlara tahammülüm yok” dedi.

Asla Kalbi Güzelleştirmiyor

Geçtiğimiz haftalarda Marmaris Bozburun’da tatil yapan oyuncu sosyal medya hesabında filtresiz fotoğrafını yayınlamıştı. Yayınladığı fotoğrafa çok sayıda beğeni ve güzel yorum gelmesinin yanında eleştiriler de gelmişti.

Pınar Altuğ’un fotoğrafını “Filtre koymayı bilmediğimi düşünmüyorsunuz değil mi?  İşimi düşününce en iyi Photoshopu yaptırabileceğimi de biliyorsunuzdur sanırım” yorumuyla paylaşmasının ardından bazı takipçileri Altuğ’u eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Bir takipçisinin “Yaptırmadığı estetik yok, ne doğallığı. Her zaman mükemmel görünmek zorunda değil elbette, ama ‘doğal’ demeniz komik” yorumuna Altuğ;

“Rica etsem estetiklerimi bir yazabilir misiniz? Arada unuttuklarım vardır belki” yorumuyla cevap vermişti.

Bir başka takipçisinin ise “Demek ki para her şeyin çözümü değilmiş” yorumuna Altuğ da, “Evet, mesela asla kalbi güzelleştirmiyor” cevabını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler