Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi "Üniversitede Eziktim"

İlgili Postlar

Hande Ataizi “Üniversitede Eziktim”

Hande Ataizi Youtube’da yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan Hande Ataizi “Üniversitede Eziktim” itirafında bulundu.

Hande Ataizi kimdir?

Hande Ataizi “Üniversitede Eziktim”

Youtube’da yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programına konuk olan Hande Ataizi “Üniversitede Eziktim” itirafında bulundu. Kendisine sorulan “Okulda popüler miydin?” sorusuna samimi bir cevap veren Hande Ataizi,

“Üniversitede biraz çekingendim. Eziktim. Yıldız Kenter ders veriyordu. Çok akıllı bir kadındı. Benim o özgüvensizliğimi, mükemmeliyetçi olup da kıpırdayamama halimi gördü, beni en arkadan parmak kaldırmayan olarak seçti ve çalıştırdı. Onun sayesinde kendime güvenimi kazandım. Ego mego bir yana, normal insan kategorisine Yıldız Kenter sayesinde geldim. Benim için önemlidir. Kişisel gelişim konusunda da.” cümleleriyle üniversite yıllarını samimiyetle anlattı.

Hande Ataizi İle Sevgilisi Dinç Aydoğdu’dan Gergin Dakikalar..

Çok Uzun Süredir Eğlenmiyorum

Hande Ataizi’ne sorulan, “Seni en çok utandıran sarhoş anın hangisiydi?” sorusuna şu cümlelerle yanıt verdi;

“En fazla eğlenmişimdir. Öyle çok utandıran bir sarhoş anım yok. Utanmaz arlanmaz bir insanım dermişim! Kötü bir anı hatırlamıyorum yani. En son ne zaman içtin desen, bir düşünürüm. Eğlence durumunu çok uzun süredir yaşamıyorum. ‘Leon’dan önce’ ve ‘Leon’dan sonra’ ayrımı oluyor tabii.”

Ataizi, “Cenaze törenin nasıl olmalı?” sorusuna “Sessiz sedasız gitmeyi tercih ederim. Ben doğum günü de sevmem. Toplu cenaze törenini benim arkamdan kim düzenleyecekse Allah razı olsun ama ben istemem. Helva falan olsun ama.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler