Ana SayfaÜnlülerÖzgü Namal'ın Acı Günü

İlgili Postlar

Özgü Namal’ın Acı Günü

Oyuncu Özgü Namal’ın en acı günü. Özgü Namal 2014 yılında hayatını nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile birleştirmişti. Bu evliliğinden oğlu Nefes ve kızı Elem Su’yu kucağına alan Özgü Namal’ın eşi kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Ahmet Serdar Oral kanlıca mezarlığına defnedildi.

Özgü Namal kimdir?

Özgü Namal’ın Eşi Hayata Veda Etti

Özgü Namal’ın acı günü. Özgü Namal’ın 2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi Ahmet Serdar Oral, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Özgü Namal ve eşinin 2 çocukları bulunuyor.

Çocuklarının bakıcısının Ahmet Serdar Oral’ın kalp krizi geçirdiğini fark etmesi üzerine Oral Köyceğiz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ahmet Serdar Oral yaşama veda etti.

53 yaşında olan Ahmet Serdar Oral pandemi tedbirleri nedeniyle yaklaşık 20 kişilik bir cenaze töreniyle defnedildi.  Özgü Namal eşinin cenaze törenine katılamadı.

Özgü Namal’dan Beklenen Haber!.

Oyuncu Özgü Namal’ı son olarak Merhamet dizisi ile ekranlarda görmüştük. Bir süre nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile aşk yaşayan ve ardından hayatını birleştiren Özgü Namal, eşi ile birlikte Muğla’nın Köyceğiz ilçesine taşınmışlardı. Evliliğinin ardından oğlu Nefes ve kızı Elem Su’yu kucağına alan Özgü Namal yaşadığı yerde doğal bir hayat sürüyor.

Nefes terapisti Ahmet Serdar Oral Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi.  Eşinin ölümüyle yasa boğulan Özgü Namal cenazeye katılamayarak “Biricik eşim ve babamız” yazılı bir çiçek gönderdi.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler